ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ewt ben gelecekte türkiye rallilerinde fln yarışmak istiorum bildiiniz bi ralli okulu warmı(izmir olursa ii olur)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Rally school :?:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yomu bilen.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ehliyet,askerlik sonra drag yarısları icin oto ayarlıcaksın.alayım diosan eger 15 milyardan baslar fiyatlar. ii derece cıkarırsan rallilerde yarısabilirsin.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 draglerde ii derece yakalayamaynlar ralli icin ideal pilot degildirki:).sponsor vs bulmak istiorsan sart gibi bisi. yok dersenki o zamna da al lisansını katıl :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ford motor sports türkiye nin gençlere yönelik bi çalışması vardı galiba 10-15 ford ka ile nedir o biliomusunuz.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 renç koçibey eğitim seminerleri vardı bir ara gitmeyi düşünüyoduk arkadaşla aha arattım http://www.isok.org.tr/seminer/seminer2003.asp eski bu ama telefon nosundna falan arayıp bilgi alabilirsin[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 biliorum onu bu senede 1-2 ay önce yapıldı ama izmirde deildi.ondan gidemedim.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar