KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eziklikte salaklıkta diz boyu, bunu knightonlineranking.tk nın forumlarından aldım. Bi şahsın imzası bu yorumu sizin[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: AresCesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 üzücü ya[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yazık be...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şu salağın msn sinden biraz alay geçim bari
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi 10-20 dk önce a¹ eslant gate'de bilmemne_40 ismi olan birisi cleaver dupleyelimmi? do you dupe cleaver? dedi. böyleleride var tabi O.o[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet doru öleleride var[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Father?? Tabi o da güzel... küfür edecem ama neyse en azından bi seviyemiz var.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ahhahah "father" supermis..[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
MerLinas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O Da bi şey mi Forum Mod larından NullZilla denen elemanin imzasindaki resimleri gectim bi de web sitesi koymus alin bakhin nasil dalga geciyor turklerle.. http://turkmusun.ytmnd.com[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Gübreliği kaşınıyor başka bişi deil[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hacı Koptum su ilk baştakine bakarmısın i am girl diyo like sex diyo zuhahahahahh ne diyim daha...böyleleri yüzünden bizler arada kaynıyoruz[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sen kendi imzana bak 9 satır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bi gübrelik hadisesi daha... Nesi varmış imzamın?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fazla uzun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim anlamadığım biz "i" kullanıncamı yoksa "ı" kullanıncamı yoksa her ikisindedemi o "y" benzeri şekil çıkıyor[signature][hline]Krwlng in my skiN
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende de bazen arkadaştan pm alınca sırf semboller çıkıyor..karmakarışık.%&^%^&/+ gibi..bir iki kere oldu
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: forgiver, 10 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: fazla uzun Fazla uzun olması bir şeyi değiştirmez, bana sırf post olsun diye yazmışsın gibi geldi. Konu başlığına bak, resimlerin olduğu postta nası bir mesaj düşmüşüm ona bak, ondan sonra bir yorum yap lütfen, burda kimseyi rencide ettiğim yok, bizi rezil edenleri buraya koyup çeşitlemeler yapıyorum...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 forum kuralları, nasıl imza seviyoruz vs.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bence dikkat çektin forgiver[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla nikimin sonuna tr koyduğuma bin pişman oldum böyle adamlar yüzünden yakında ip ban yersek hiç şaşırmayın
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iide bu adamlar bizi diil kendilerini rezil ediyorlar. bunlar türklerin genelini etkileyen mevzular degildir.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Gladros, 10 Haziran 2005 22:02 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım biz "i" kullanıncamı yoksa "ı" kullanıncamı yoksa her ikisindedemi o "y" benzeri şekil çıkıyor "i" kullanicaksin, nedeni ingilizce'de "ı" harfinin olmamasi. adamlarin da en cok dalga gectigi konulardan birisi normal olarak.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: HasMez, 11 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki: iide bu adamlar bizi diil kendilerini rezil ediyorlar. bunlar türklerin genelini etkileyen mevzular degildir. tabi, cok haklisin. "bunu yapan uc-be$ kendini bilmez; tum turkler boyle degil" diyorlar di mi?.. boyle genellemelerden kaciniyor bu adamlar? ciddi degilsin sanirim bunu derken?[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 "I am MSN" ne demek yahu, biraz bildiğimiz İngilizce'yi de mi unuttuk ?!?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Malach, 10 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bende de bazen arkadaştan pm alınca sırf semboller çıkıyor..karmakarışık.%&^%^&/+ gibi..bir iki kere oldu Eger Konustugun taraf ORC ise Moradon dısındaki tüm zone larda yazılar öyle cıkar[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Öne çıkan mesajlar