Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 15te bittin :D[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 17 saat oldu halen 12 de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 19 saat oldu 15.nin 1.sini cekiyorum ama bole olmıycak derin darbe indirip cafeye gitcem :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hmm ben download sürelerini karıştırmışım ya, ekşi sözlüğe combat upgrade'in patch'lerinin inmesi 8 saat sürüyo demişim. demek ki normal sende bu kadar uzun sürmesi tüm patch'lerin. bitince tam olarak kaç saatte indirdiğini buraya yazmayı unutma lütfen[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim arkadaşım 2.8 ghz 256kb internet bağlantısıyla 21 saatte çekti[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ahh ahh keske karakter transeferi yine acilsa(jedileri kapsiyan beles olan hani arasira ypailiyor ya) o zaman eclipse corbantist ayni serverda bulusurduk birbirimiz yerdik bi guzel :) [Bu mesaj xieon tarafından 11 Haziran 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 acil cevptlayın ben nasıl silcem delete basıyorum silmiyo charı birsey yazmam lazım ama cozmedim delete yazdım olmadı charın sismini yazdım olamdı hatta 2sdini bir arada kulladım yine olmadı yardım pls :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bulldog biraz baksan aciklar örnegin ismin Aaa Bbb olsun delete diyince cikan yere delete Aaa Bbb yaziyorsun buyuk kucuk harf onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar