OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 selam..abyss te HOLY WATER OF ABYSS buldum..nu nadir bir item mi bir quest için..yani satarsam hangi fiyata satmalıyım ?
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fatih arıyo sabahtan beri kakala ona[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
taha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bilmiyorum baba bilsem senle paylaşmazmıyım bak bi tane buldun sat hemen
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ampül şekline bişi var kırmızı. umarım ondan bahsetmiyorsundur.[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet ta kendisi..neden?
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abyss holly woter hiç bişi sadece canının %20sini heal ediyordu yanlış hatrlamıyorsam[signature][hline]Krwlng in my skiN
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 100k ya satabilirsin. Solidbinlerden çıkar :)[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet çok değersiz bir item ama dedim hani quest için lazımsa filan...
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Gothic, 10 Haziran 2005 21:20 tarihinde demiş ki: fatih arıyo sabahtan beri kakala ona O itemden arıyo olsam 1000 kere questi yaptımdı. Benim aradığım holy water of temple.. Cz'de obl'den başka hiç biyerden düşmüyor..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya bilmediğim questler mi var ya? dungeon key 100 ün üstünde var..abyss water var..zombie eye war..glypodon kanı var..bunları kullanıp exp alabilirimiyim?
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dungeon key, abyssteki üst katlara erişim içindir.. abyss holy water hp doldurur.. bu ikisi quest item değildir. Zombie eye priest lvl 62 quest itemidir. blood of glyptodont rogue ve mage master itemi şeysidir.. vesaire vesaire... Level 30 olduktan sonra questlerden alacağın exp, bir lard orc veya dk dan alacağın exple hemen hemen aynıdır..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Haziran 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=118092 Ahanda questler burda var. Okuyun bilgilenin.. Saatlerce uğraşıp yazıoz. Bi teşekkür etmionuz, okuyun bari. :-p [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 10 Haziran 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hiçbi işe yaramıyo o zmn..ya CURSED BONE ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 olurmu abi çok rare bi item o,onu kullanınca böle tüm susuzluğun gidiyo statlar 1000e çıkyıo çoşuyon:)[signature][hline]from exile...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teşekkür ederiz :D okudum da dediğim itemlerin adlarına rastalamadım
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oyh$ ... o zaman ben o itemi çekip dalayım ob'ye... Katliam yaratayım orcların neslini kurutayım :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abyss-Coke..susuzluğunuzu giderir...pısssss (kapak açma efekti)...lukur lukur lukur (içme efekti şeysi)
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zzhauhahahaha Abyss-Coke zuqhaahaa yarılmaya yer arıodum bahane çıktı.. aherueaheaueahea Abyss Nektarı, %100 sıkma abyss suyu... :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oldu.. Aybss tuvalet kağıdı.. S.çın s.çın silin.[signature][hline]Name: CaNNi ------------ AbuzErliBaklava lvl: 55++----------------- 33 Class: Rogue-Assassin-- paper mage Race: El Morad---------- el morad Server: Beramus---------beramus
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: CaNNi, 10 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: oldu.. Aybss tuvalet kağıdı.. S.çın s.çın silin. zuhahahah nıhahahaha muhahahaha :):D:D:)
aleykop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yaa oglem soyle adam gibi konu acında muhabbet edek be 40,555 yıl dan berı bi muhabbet etmeye hasret kaldımmmmm ( burada bır inek geldi gectı dee wayy wayyyyy yalak tan su ıctı geldi gittiiiii wayy wayy )
Öne çıkan mesajlar