Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kredi kartı sorununu çözdükten sonra bugün başladım patch yapmaya fakat ilk 13 patch ve jtl yüklü olmasına rağmen 15 saatlik bir yükleme süreci başladı. E ben bitiş saatini kalan süre anlayınca "heey 4 saatte biticek" diye sevindim bi süre ama 15 saat bilgisayarı açık tutamayacağım kadar uzun bir süre çünkü bilgisayar kendi odamda durmuyor. E ayrıca interneti de meşgul etmek istemesemde internette dolaşığ download yapmak istiyorum. Acaba patch cdlerini alabileceğim birisi varmı patilerden izmirde oturan? Cd sorun olmaz ben getiririm zaten.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 senbirde beni dusun bende jtlde yok :( en bastan cekiyo banada patchler lazım kadıkoyde varmı kimse ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 burdan patch leri tek tek yükleyebilirsiniz..[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cd'den patch yüklemek pek sağlıklı bir olay değil. ben bi kere yaptım 2 gün sonra crashlerden ve diğer sorunlardan bıkıp bütün patchleri tekrar indirdim. ayrıca herhalde biliyorsundur download yaparken yüklemeyi kesersen yükleme daha sonra kaldığın yerden devam eder. bide patch çekmek için en rahat saat gece 12 den sonra.(4 kere full patch indirdim hepsinide en rahat 12 den sonra download etti :D)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bunlardan hangilerni cekcem hepsinimi ?? bende sadece empire divined var (jtl)ve(row) yaznalr haric sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 patch_17_00.tre ye kadr çekecen[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ni$anta$ina yakin oturan varsa ben saglayabilirm patchleri cdde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bunlar senin o crash dediklerindegil dmi ?? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: BullDoG, 10 Haziran 2005 16:53 tarihinde demiş ki: bunlar senin o crash dediklerindegil dmi ?? :) özür dilerim anlamadım???[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 crasher lar ugramdım demissin bastan kendim yukledim demssinde onu diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yok ben hep otomatik download yaptim hiöç tek tek çekmedim. ayrıca bende jtl ve rotw var hepsini indiriyor :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu arada senin durumun iyi yine. Ben baştan yüklemek zorunda kalsaydım 3-4 gün sürerdi heralde.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 neden ki?? ama benim de canım sıklıyo ben pc'nin basında gunde 22 saat geciren biriyim ve suan acaip sıklıyorum :D edit:Bu konuda ciddiyim bu aralar gunde 22 saat ayaktayım :) [signature][hline] [Bu mesaj BullDoG tarafından 10 Haziran 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Swg patchleri bitti ve hala 7 saat var düşün.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben daha 7. deyim :( keske bitse senin baglantı benden ii analsılan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu 17 patchi yaptım baska birse yapıyo bu sefer :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yok yok hadi gir oyuna :):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar