Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch sorunsalı

Nimloth

Öne çıkan mesajlar

Kredi kartı sorununu çözdükten sonra bugün başladım patch yapmaya fakat ilk 13 patch ve jtl yüklü olmasına rağmen 15 saatlik bir yükleme süreci başladı. E ben bitiş saatini kalan süre anlayınca "heey 4 saatte biticek" diye sevindim bi süre ama 15 saat bilgisayarı açık tutamayacağım kadar uzun bir süre çünkü bilgisayar kendi odamda durmuyor. E ayrıca interneti de meşgul etmek istemesemde internette dolaşığ download yapmak istiyorum. Acaba patch cdlerini alabileceğim birisi varmı patilerden izmirde oturan? Cd sorun olmaz ben getiririm zaten.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

cd'den patch yüklemek pek sağlıklı bir olay değil. ben bi kere yaptım 2 gün sonra crashlerden ve diğer sorunlardan bıkıp bütün patchleri tekrar indirdim. ayrıca herhalde biliyorsundur download yaparken yüklemeyi kesersen yükleme daha sonra kaldığın yerden devam eder. bide patch çekmek için en rahat saat gece 12 den sonra.(4 kere full patch indirdim hepsinide en rahat 12 den sonra download etti :D)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...