Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ER

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okumuştum oyunun incelemesini.
ilgi çekici hoş bişi gibi görünüyor.
Ama uzun süre oynatabilir mi ki?Sonuçta sürekli aynı şeyleri yapıp duruosun..
Ya da ben çok bilmiorum oyun hakkında[signature][hline]Nat - Not
Mesaj tarihi:
Çok süper yaa cidden ben mesela pediyatri konusunda bayagı bi uzmanlaştım. manyak güzel yapmışlar böle oyunları pek sevmem ama bu gerçekten güzel. Mesela hastahanedeki hemşirelerle ilişkileri genişletebiliosunuz benim şu an aynı hastanede 3 tane flört ettiğim hemşire var :) Çok güzel bi oyun tavsiye ederim alın oynayın...

Valla ben anca bi konuda gelişebildim birde böle görev falan gibi bi muhabbet yok oyunda zannedersem öle hastahanede dolaşıosunuz gelen hastayı tedavi ediosunuz. Görev falan vermedi bana ondan uzun süreli oynanana bilir birçok skill mevcut cardiyografi falan ortopedi o yüzden hepsinde gelişmek bayagı zaman alır uzun surelı oynanabilir...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 10 Haziran 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunu biraz açarmısın amaç ne mesela? ayrıca theme hospital vardı benziyo mu ona?[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
bi ara tgrt veriodu "acil servis" diye bi dizi.Ondan galiba..

İncelemesinde oyunda görevlerin olduğu yazıodu.Ama çizgisel değildi yani.Sadece daha bol atraksyon olsun amaçlıydı galiba.[signature][hline]Nat - Not
Mesaj tarihi:
her zaman beyin cerahhı olmak istemişimdir :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...