Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Dehset zevkli bi oyun tavsiye ederim.. ScreenShots[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 okumuştum oyunun incelemesini. ilgi çekici hoş bişi gibi görünüyor. Ama uzun süre oynatabilir mi ki?Sonuçta sürekli aynı şeyleri yapıp duruosun.. Ya da ben çok bilmiorum oyun hakkında[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Çok süper yaa cidden ben mesela pediyatri konusunda bayagı bi uzmanlaştım. manyak güzel yapmışlar böle oyunları pek sevmem ama bu gerçekten güzel. Mesela hastahanedeki hemşirelerle ilişkileri genişletebiliosunuz benim şu an aynı hastanede 3 tane flört ettiğim hemşire var :) Çok güzel bi oyun tavsiye ederim alın oynayın... Valla ben anca bi konuda gelişebildim birde böle görev falan gibi bi muhabbet yok oyunda zannedersem öle hastahanede dolaşıosunuz gelen hastayı tedavi ediosunuz. Görev falan vermedi bana ondan uzun süreli oynanana bilir birçok skill mevcut cardiyografi falan ortopedi o yüzden hepsinde gelişmek bayagı zaman alır uzun surelı oynanabilir...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 10 Haziran 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oyunu biraz açarmısın amaç ne mesela? ayrıca theme hospital vardı benziyo mu ona?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sims tarzı bi oyun ama öle ev mev kurmuyorsun bi hastahanede doktorsun işte bi doktor neler yaparsa onu yapıyorsun hastalar gelio onlara bakıosun kendini. Prof olmuş doktorlar sana işi öğretio falan çok zevkli yane sürükleyici bi oyun...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Diziden esinlenilmis sanki ama guzel:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi ara tgrt veriodu "acil servis" diye bi dizi.Ondan galiba.. İncelemesinde oyunda görevlerin olduğu yazıodu.Ama çizgisel değildi yani.Sadece daha bol atraksyon olsun amaçlıydı galiba.[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 su anda Cnbc-e de veriliyor dizi ER son bolumu verildi artık sezon finali seneyi bekleyin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 her zaman beyin cerahhı olmak istemişimdir :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar