Ivor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu spor ile ilgilenmek istien fln vrsa bilgi verebilirim
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Eheh keşke böyle yazıcana verseydin bilgileri bak mesala benim oldum olası ilgimi çekmiştir ama hiç bir bilgim yok.. Evet dinliyorum =) Edik : Sen bi özet geç sonra soru sorarım. [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 08 Haziran 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hehe valla turkiyed federasyonu vr ligi vr hizla gelisio i stanbul pisti bittiginde duymayan kalcagini sanmiom.suan 10 tane kulup vr ligde oynayan yanniz sadece ankara ve kocaelide olimpik pist vr.antalya ve istanbul da suan yapilio.ama antalyanin da istanbulun da ligde takimi vr.fakat eger baslicaksaniz ciddi anlamda muhtemeden yas sorunu olacaktir.ama zevk icin oynicaksaniz yas onemli olmas tabi.bir de malzeme sorunu vr bu malzemeler epey pahali 500$-1000$ aras1 gidip gelio full malzeme.gerisini siz sorun
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hmm öncelikle çok teşekkür ederim bilgilerin için... Ben hep istemişimdir ama araştırıcak zamanım olmadı.. Sen şimdi süprüz oldun bana iyi geldi en azından bilgi almak =) Şimdi ben 19 yaşındayım ne açıdan yaş problemi yaşarım..? Küçük yaştamı başlamam gerekirdi yoksa tam tersi dahadamı beklemem gerekicek...Zevk için yapmak isterseniz problem olmaz diyosun ama Türkiyedeyiz öyle bir şansımızmı var yani ben gidip 10 kişiye halı saha maçı yapalım der gibi gelin hokey diyemem =P İstanbulda oturuyorum pist ne zaman biter tahmini bilgin varmı? Şimdi kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum dersem nerden başlamam , neler yapmam lazım?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ayrıca 2 sorum daha olucak... 1-Sen oynuyormusun ? 2-Ailem saolsun 13 yıldır kayak yapiyorum..5 yıl rollerblade kaydım..Denge açısından bunların yararı olur sanırım.. 9 yıl tenis oynadım ayrıca..bununda herhangi bir yararı olurmu ? =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oncelikle ben oynuom ankarda.istanbula pist aclir neredeyse bitmek uzereyken durdurmuslardi.sonra haberlere fln cikti dwm ediolar 1-2 yila biter engec bence.hm 19 yasinda tabiki gec olmus her spor gibi 7-8 yaslarinda fln baslamak gerekecektir.ama sonucta zevkine yapiosan onu kast etmedim antremanlra fln gelirsin bi amacsiz zevk icin ugrasirs1n.kayagin tekerlekli patenin fln da baya faydas1 oluo yane baya .baska sorun vrsa sor:=)
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Şidmi zaten bende meslek olarak oynamam gidipte hokeyi =) hele Türkiyede hiç hiç olmaz... Ben 8 yaşındayken türkiyede hokeymi vardı , vardı diyelim de ne kadar tanınmıştı...yani zaten fırsat olmadı asla.. Keşke şimdi fırsat olsada başlasam.. burda bi kaç bilgili arkadaşım var ama hepsi cacık =) Baskati ve futbolu pek sevmeyen biri olarak ne güzel bir alternatif..Ama sadece hayal hele istde 1-2 yıl daha hayal.. Ben küstüm gidip NHL oynıyıcam... Ankaraya yolum düşerse ki devamlı düşüyo bi ara bi izlemek isterim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Binlerce aktif üyesi olan paticikte bile birtek ben ilgi gösteriyorum bu spora.. Anlaşılan başka kimse katılmayacak bize msn varsa özelden verirsen sevinirim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 11 Haziran 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar