Albert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Merhabalar, Bana ag uzerinden diger makineme dekstop remote'u saglayabilecek bildiginiz saglam bir program var mi?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 remote administrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 windows ile birlikte gelen remote desktop connection fonksiyonu herhalde ya da realvnc olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: SoulCube, 10 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: remote administrator tavsiye ederim[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: SoulCube, 10 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: remote administrator Evet içerde kardeşin Need for speed oynarken sürekli duvara çarptırmak ve onu sinir etmek gerçekten çok eğlenceli oluyor üstelik hiç farkedilmeden :)[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 prorat 4ever :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben cafede girmiştim diğer makinalara acayip zevkli gelçi ben uo oynarken sağa sola koşturuyodum adamı sonra adamın bri mircde kızla chat yapıyodu ben gayim fln yazdırdım millet bağırıyo ulan mustafa yapma ps:mustafa cafenin o anki sorumlu yada sorumsuz kişiliğimsi yaratık prototipidiröeh[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende yapıyodum mesela cs de yapıyodum havalara ateş ediyodum falan çocuklar abi mouse delirdi diyolardı :PPPPPPP[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Cafede yapmak herhalde kolay kolay yemez :) Cunku bir Velisu ya çıkabildiğiniz Abdul Rezak Haydaroğluna çıkma ihtimaliniz buyuk :)[signature][hline] Ayda en az 24$ kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben bide cs de rcon yapardım oda süfer zevkli oluo rcon şifresini girdikten sonra bind "home" "rcon drop" yapıyosun çatışırken home tuşuna basıyosun serverı kuran oyuncunun silahı yere düşüyo :D[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar