NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aldım oynadım açıkça söyleyeyim crusader beni daha uzun süre idare etmişti .oyunun bazı yönleri(grafikleri)yenilenmiş ama bazı yerler gözüme çarptı crusader den farklı deil hatta daha kötü!:([signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-WarCraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben de almıştım opc bozuk diye oynayamamıştım şimdi anakartı değişiyo. Üzüldüm, eğer firmanız rockstar değilse lütfen 2d oyunları 3d'ye çevirmeyin[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eski strongholdu çok beğenmiştim ama şimdi cidden çok kötü olmuş[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 beş para etmez bi oyunda bu kadar sistem ihtiyacı nie?ya gitmişler crusader deki mercenery camp i alıp aynısını yapmışlar.sadece üniteler farklı!:::::....[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar