Rock Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paticik kapandığından beri magicten uzak kaldım. Bu sıralarda hiç turnuva tarzı birşey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yeni set olan Saviors of Kamigawanın 2 kere Prerelease turnuvası yapıldı, gerekli şeylerde. Bundan sonraki ilk plan bir consturacted yapılması olucaktır, tarih format ve dier bilgileri buraya bildiricem.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hadi ya. Kaçırdığıma çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 T2 turnuva ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Selamlar, Açıkçası son zamanlarda T2 turnuvalar benim zorumla düzenlendi biraz. Gerekli baskıyı yaparsanız ve kamuoyu oluşturursanız T2 turnuva da yapılır. Ben İstanbul'a gelebilirsem (yazın ortasında tahminen) T2'ye doyacaksınız! :) Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan The DCI - Gatherer - Comrehensive Rules - Banned/Restricted - The Oracle - Tournament Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ishino sen gel vallahi ben de parayı bayıp kart alırım :D.[signature][hline]comand flaied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar