Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağızda aft veya yardım edin geberiyorum

Cd-

Öne çıkan mesajlar

said:
Cd-, 10 Haziran 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
said:
muratty, 10 Haziran 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
Kezapla gargara yapmayı denedinmi?

Baktım da kezzap kalmamış evde tuz ruhu felan olur mu ya ama onlarda çok uyuşturuyo yani sanki boğazım yokmuş gibi oluyo sonra...

Olmuyo zaten..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

tuzlusu ve gargara gecirir.

su an benimkini geciriyo. bazi bunyelerde gittikce kuculup yokolur, bazilarinda biraz daha buyur ve incelir ki patlasin, icindeki sivi ciksin. ha patlamazsa tuzlusu/gargara icindeki siviyi kurutur yine kuculur kaybolur; patlarsa icindeki sivi gider, yaranin kapanmasi kalir bi tek. tuzlusu da herkesin bildigi gibi bu is icin birebirdir.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

bol tuzlu, sirke bire bir ilac almam diyorsan. tadi cok cok igrenc kabul ediyorum ama iyilestirmede 1 numara. bana dediler boyle aft oldugunda sunu yapip ic icmem dedim, ic dediler icmem dedim, ic dediler inadimi kirip denedim 1 kere harbiden iyi geldi baktim simdi ne zaman olursa onu yapiyorum bire bir yani :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

pyralvex adlı bir ilaç var. Onu deneyin. Kapağındaki fırça ile aft ın olduğu yere sürülen bir sıvıdır bu. Dikkat etmezseniz dişinizi de boyar ve sürdükten sonra dişlerinize dikkat etmezseniz dişeriniz iğrenç görnür. Etkisi çabuktur pyralvexin. Tadı iğrenç ama.[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Arama motorları, hepsi burda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...