Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Selamlar, Beni taniyan var mi yok mu bilmiyorum ama ben cok uzun sure once DAOC u birakmistim. Patiye 8-10 tane class guide yazmistim zamaninda. Neyse ben DAOC tan sonra WoW a biraz takildim ve 2 tane 60 char yaptiktan sonra Warsong/USA de charlari ebay de sattim. Tabi bunlar PvP sistemi gelmeden onceydi WoW'a. WoW cok baydi beni ve aradigimi bulamadim. Cok kisitli sayida class olmasi sanirim onemli bir etkendi. Neyse iste su an Guinevere ve Merlin'de Midgard da oynuyorum. DAOC oynamayali bir yil falan oldu. Soyle bana bi overview verebilirseniz neler degisti, catacombs RvR yi etkiledimi TOA gibi falan filan gercekten super olur. Ayrice Merlin Mid ve Guin Mid de oynayanlar da varsa irtiba ta gecelim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Guinevere albionda oynayan birkac türk var.. onun dışında merlin mid de oynayan türklerde var ama isterlerse isimlerini kendileri verirler burada sanırım :) bende bi warlock lvllamaya başladım merlin de adı "Svitg" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Stjoe bana artik levellamaktan gina geldigi icin (heralde bugune kadar tun mmorpglerde 50 den fazla char lvlledim) ben dire ebay den RR6 SB ve RR4 SM aldim Merlinde isimlerine bakma vaktim olmadi ama bi tane acc alip shaman pl lemeyi dusunuyorum bot olarak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Catacombs la yeni classlar geldi ama toa gibi şeyleri bi de cata ile kolay exp kasılıo onun dışında bişeyi yok.Yani almana gerek yok[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. İyide o zaman deliler yok mu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eger mesela SM yle Shaman PL lesem mi daha hizli olur yoksa Cat te quest yapsam mi level acisindan?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sm ile pl en hızlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar