forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1. isildur un babası kimdir ? 2. gandalf kimin ateşini kullanır ? 3. frodo nun babası kimdir ? 4. arwen in aragorn için yaptığı bayrakta kaç yıldız vardır ? 5. gandalf ın kılıcının adı nedir ? 6. aragorn un dedesi kimdir ? 7. üç yüzüğün (elflere verilen) adları nelerdir ? lotr un 3 kitabını da okuyan kardeşimden bazı seçme sorular :) bakalım dikkatli bir okuyucu musunuz ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sorularına yanıt veremiyorum ama silmarillion ve ya kayıp öyküler kitabı(tam emin değilim adından) sorularına sen sıkılana kaadr ayrıntılı cevap verir hatta Aragorn'un soy kütüğü falan vardı[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 3 ve 4 uncu soruların hariç diğerlerinin cevapları silmarilion da yada guc yuzuklerine dair kitabında olması lazim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cevaplar biliniyor zaten (kardeşim tarafından) , sadistlik olsun diye bana soruyodu, bende size yönelttim soruları :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar