Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 armor upgrade yapamıyorım. inventory de plate armor helmet(1+)(upgrade item) // // gaunlet // // // // boots // // // // pauldron // // // // pads // // ve Cursed Upgrade Scroll var 5 adet ama bi türlü proconsula yaptıramadım bu işi. verdiği cevap şu; hey told you to get the Cheap upgrade warrior pauldron from the store. Find vendo jared. He should be near Moradon garrison. felan filan bişiler işte yardımcı olursanız sevinirim. Gülmeyin yeniyim :))[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =- -= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tam emin diilim ama o helmetlerden en ucuz olanını götürecen adama, ve jaredden alman lazım
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla jared aradım morodorda yok adam bende upgrade yazanlardan aldım olmuyop yaw offf[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =- -= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Demekki iyi bakmamışsın:) en sağdaki çıkışın arkasında jared,ondan en düşük seviyeli armoru al öle git precounsala
tyran_tr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o upgrade için en ucuz yani en basit armorlar alacaksın onlarıda su kaptan varya onun yanından alabilirsin
Öne çıkan mesajlar