irmikx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Eskişehirli olup orjinal wow olan bi cafe var mı?Lütfen birileri ilgilensin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kafede orjinal wow olması bir şey değiştirmezki senin acc. a ihtiyacın var yinede[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmikx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pardon yanlış yazdım.EU client olan bi yer var mı?Bende orjinal cd var zaten.Oynuorum bayadır ama patch gelince US client oldugu için patch yapamadım bide deepfreeze die aptal bi program var tabi patch yapsam bile gidicek yaptıgım herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 PM ine bak orda gerekli bilgiyi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pan Cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bump bende bu sene esesli oldum wow olan güvenilir keyloggersiz zartsız zurtsuz cafe varmı oynayabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 garden net var istasyonun orda. bi de onun yanında apeks var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben de eskte okuyorum, ama burda hiç kafeden oynamadım, en önemlisi eğer kafeden oynayacaksan dikkat et bilgisayarlar birşey yüklenemiyor olsun. kafe sahibi iyidir, ama gelir tipin teki keylog kurar çalar şifreni yanarsın. ben istanbul'da bi tek trip'te oynuyorum ki o da kurulduğundan beri gittiğim bir yer, hem düzgün hem de bilgisayarda windowsta mouse2 ye bile basamıyorsun, hiçbir şey kurman mümkün değil vs olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tren garına yakın GAR NET var fedenin dediği gibi. 10-15 kişi civarında WOWcuyuz oraya takılıyoruz. Deepfreeze var zaten makinelerde bişey yüklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar