MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Forrest Gump, bugün Trt1 de saat 19:55 de var.İzlemeyen veya tekrar izlemek isteyen varsa kaçırmasın derim (:Konusu: Ünlü oyuncu Tom Hanks'e muhteşem oyunculuğuyla ikinci Oscar'ını kazandıran film, düşük IQ'lu bir adam olan Forrest Gump'ın gözünden Vietnam Savaşı'nı ve Amerika'nın yakın tarihini yansıtıyor. Yönetmen Robert Zemeckis imzalı filmde Hanks'e, Robin Wright Penn, Gary Sinise, Mykelti Williamson ve Sally Field eşlik ediyor. Gump'ın, küçük bir kasabanın otobüs durağındaki insanlara hayat öyküsünü anlatmasıyla başlayan filmde, çok akıllı olmayan bir adamın, yalnızca kalbinin sesini dinleyerek isteklerine ulaşmak için sarf ettiği olağanüstü çabaya tanık oluyoruz. Normal insanlardan farklı olmasına rağmen, normal bir insan gibi yaşama arzusu hiç körelmeyen Gump, Vietnam Savaşı'ndan bir kahraman olarak dönmüş, Beyaz Saray'da şeref madalyası almıştır. Hepsinden öte, hayatının aşkı Jenny ile tanışıp, onun kalbini kazanmıştır. 1950'lerden, 1970'lere dek Amerika'da, Elvis Presley, John F. Kennedy, Lyndon Johnson, Richard Nixon gibi ünlü isimlerle tanışan Forrest Gump, pek çok insanın hayal bile edemeyeceği kadar yoğun bir hayat yaşamıştır. Ancak o, karşısına çıkan bu fırsatların ve bilmeden yaptıklarının ne denli önemli olduğunu anlayabilme yetisinden yoksundur. Kaynak: TRT1 [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System[Bu mesaj MrMedia tarafından 10 Haziran 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 En sevdiğim 10 film kategorisindedir ne bilim çok seviorum bu filmi tekrar tekrar izlenir bence[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 izlemeyen varsa mutlaka izlesn izlemişseniz bi daha izleyin sıkılmazsınız =) hem çok güzel komedi atraksyon her şey var[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben izlememiştim,görücez bakalım güzelmiymiş.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bence TRT de izlemeyin.Bütün büyüsü kaçar. Çünkü türkçe dublaj ile Tom Hanks'in konuşmasını alakasız bi şekilde normal insan şeklinde yapmışlar. Filmin orjinalini dinleyince Tom Hanks'in gerçekten bir otistikmiş gibi konuşması filmin havasındaki en büyük etkenlerden biri. Film çok güzel bi film.Bi yerden Vcd-Dvd sini edinmeye bakın derim.[signature][hline]Nat - Not [Bu mesaj Nat-Not tarafından 10 Haziran 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 u r god damn genius gump :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ah birde cnbc-e gibi seslendirme yapmadan yayınlasalar. trt zaten çok güzel filmler veriyor. zaten dünyada gözüme çarpan bi seslendirme yapan almanlar bide türkler..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 izlediğim en iyi 3 film arasındadır.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet Nat-Not çok haklı , geçen Moviemax de seyretmiştim ordaki Dublaj kat kat iyiydi yani forrest i ayni seviyede seslendirmişlerdi neyse said: Nat-Not, 10 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Bence TRT de izlemeyin.Bütün büyüsü kaçar. Çünkü türkçe dublaj ile Tom Hanks'in konuşmasını alakasız bi şekilde normal insan şeklinde yapmışlar. Filmin orjinalini dinleyince Tom Hanks'in gerçekten bir otistikmiş gibi konuşması filmin havasındaki en büyük etkenlerden biri. Film çok güzel bi film.Bi yerden Vcd-Dvd sini edinmeye bakın derim. [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Harika bi filmmiş.Baya etkilendim[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Run Forrest run :) 5 6 defa izledim yine izlerim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben de ilk defa izledim, çok hoşuma gitti :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 küçükken sinemada izlemiştim ağlamıştım, sonra ortaokul'da arkadaşlarla izledim gözlerim doldu, ve şimdi bidaha izledim ve bidaha çok etkilendim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bu filimi ilk defa izledim ve kendime kızıyorum neden daha önce izlemedim diye. Harika bir filmdi Keşke bitmeseydi Fallen Angel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar