dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 karanlıkta kaybolmuş, ışığı sönmüş, kör olmuş üşümüş, korkmuş küçük kızın sana ihtiyacı var.elinden tutmana, götürmene, sisleri dağıtmana, sevmene, öpmene, dokunmana ihtiyacı var. küçük soluk pembe yanaklı kızın senin parlaklığına, ona goz kırpmana ihtiyacı var. küçük kızın kocaman kalbinin, sevgiye, gozlerinin gözyaşına, dudaklarının gülümsemeye ihtiyacı var. heyecana, endişeye, sorulara ihtiyacı var. senin onu sevmene, sana ihtiyacı var. ama sen, sen de kayıpsın.
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sevgi bene hepimizin ihtiyacı olan bir şey.bir tebessümden başlayan ve belkide kalbini açana kadar ihityacımız olan bir boşluk sevgi Dark Elf[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P
acgur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ne bileyim, yalnız kızlar mı ihityaç içinde oldukları zaman bir başlarına kalıyor? Bu, erkeklerin de pek ala başına gelen bir durum. Her ne kadar kabul etmeye yanaşmasak da, insan olarak bu eğilim bizim bir parçamız. Hepimiz bir kişinin yakınlığa en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda uzaklaşıyoruz. Hiçbirimiz istemiyoruz kendimizden birşeyler vermeyi. Ama şiir hoş olmuş. Bunu da söylemeliyim.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc [Bu mesaj acgur tarafından 10 Haziran 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Allah bütün erkekleri kızlarından şerrinden korusun!!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cinsiyet ayrımı gözetmeden tabiki herkesin sevmeye ihtiyacı var sevilmeye olduğu kadar sen yoksun ve belki de hiç olmayacaksın buna rağmen bir hayali beklemek...bencillikten soutlanıp da sevmek böyle bişi işte[signature][hline]Nobody is perfect!!!
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya arkadaşlar Hentai Arşivi bilen varmı ? A Forbidden Time diye bi film var herkesin konuştuğu.La bir iki resmine baktım filmin o kadar mükemmel ki, hentailikten çıkmış aşmışlar :D 18 yaşında sanırım bi kız değşik fanteziler yapıyo... Arşivvvv laaaazım![signature][hline]Her türlü hayvanınızı özenle satın alırım.Camdan iple sallandırma, kum torbasının içine sokuşturup box çalışma,kovboy iipi gibi başının üstünde sallandırma gibi planlarım var ama uygulayacak hayvan bulunamamakta.
dunno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya cinsiyet ayrımı falan demissiniz... ben ole dusunerek yazmamisimdir bunu... sadece "bi kızın hissettikleri"ni bildiim icin kızdır ordaki karakter... tum kızlari da anlatmiyo o tip. biri iste. belki de sadece hayal... bilebilir miyiz? bilmiyorum ben sahsen
Villians Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben de cinsiyeti düşünmemiştim hiç
Öne çıkan mesajlar