Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kerem tunceri ve NBA

hellspe

Öne çıkan mesajlar

Ne alaka yönlülüğü ile eğer Kerem her hangi bir işi zamanında iyi yapsaydı şu an Nba de olurdu kimse Kerem gibi bir pg dan aynı zamanda sg da oynamasını beklemiyor en azından aşmış bir şutör olabilseydi Steve Kerr gibi gül gibi geçinirdi[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Nbayi bırak TBLde bile zor oynuyo.Adam ilk çıktığında iyiydi ama
saman alevi gibi söndü son4 yılda adamın olumlu bi olayıını şahsen hatırlamıyorum.Nbaye TRden guard gidecekse bu Ender Aslan olmalı bence[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Bence de Kerem Tunçeri inanılmaz kötü bir guard faul sokamayan , boş şutları bile zar zor atan adamı ne yapsınlar nba'de.Bide bu haberi bende bi gaztede okumuştum ama soyadları karıştırıp yazmışlardı yani asıl gitcek olan Kerem Gönlümdü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sahinKa, 27 Ocak 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
aynı fikirdeyim kerem su anda ne ki nba ye gidecek gulerım buna adam basketboluna senelerdr bise katamadı bence kazmalık abidesi.nba ye biri daha gidecekse fatih solak gider he o cok iyimi diceksiniz ben size yao iyi mi dicem konu boyle uzuycak yani fatih gider

kayada iidir aslında[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu sene nba'e gidecek iki oyuncumuz belli gibi. birincisi ersan ilyasova. kendisi 1987 doğumlu olarak gözükse de 1984 doğumludur. kendisi için andrei kirilenko vasıflarında bir oyuncu olduğu söyleniyor. bir diğer oyuncumuz ise cenk akyol. ersan'ın ilk tur sonlarında, cenk'in ise ikinci tur sonlarında seçilmesi bekleniyorumuş.
(kaynak:kaan kural, daha bugün anlattı adam Galatasaray Lisesi'nin festivalindeki söyleşisinde.)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulkemizde hatta avrupadan bile nba gidebilicek kisa sayisi cok azdir ki bu kisalar gercekten yetenekli olmalilar. Bu yetenek baska yetenek aciklicam assagida

Kerem icin kotu savunma yapamiyor fln diyenlere zaten birsey demek anlamsiz oluyor. Biraz dikkatli izlerseniz maclari topun olmadigi alandaki cabalarini gorursunuz.

ha su gercekki ne ender ne kerem nede turkiyeden cikma baska bir guard nba de oynayamaz.
Bu yeteneksiz anlamina gelmez nba in oyun stili degisik. Burda 4 yil oyna alis orda hersey degissin belki 3 sene sans tanisalar iyi bir oyuncu olucak ama o sabri kimse gostermez. Mesela burda oyun kurarken savunma yapilmiyor sana biran yapiliyor ama nba de bu mac boyu suruyor devamli rahatsiz ediliyorsun.

Nba de hucum anlayisi farkli savunma anlayisi farkli yani gidince garipsiyorlar basarisiz olmalarinin sebebide bu hepside aslanlar gibi oyuncular.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manti, 09 Haziran 2005 03:38 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu sene nba'e gidecek iki oyuncumuz belli gibi. birincisi ersan ilyasova. kendisi 1987 doğumlu olarak gözükse de 1984 doğumludur. kendisi için andrei kirilenko vasıflarında bir oyuncu olduğu söyleniyor. bir diğer oyuncumuz ise cenk akyol. ersan'ın ilk tur sonlarında, cenk'in ise ikinci tur sonlarında seçilmesi bekleniyorumuş.
(kaynak:kaan kural, daha bugün anlattı adam Galatasaray Lisesi'nin festivalindeki söyleşisinde.)

yas kucultulurde 3 yasmi kucultulur lan iste buna gicik oluyorum yasitlari arasinda birsey yapamiyor. gidiyor yas kucultuyor zavalli bebelerle oynuyor vay lan cocuga bak amma iyi yasina gore bayagida gelismis diyorlar.

Bu tip bir dusunce tarzinda olan kisiler bana gore kayiptir. O herif niye yasini kucultuyor kendinden kucuk kisilerle fizik olarak yetenek olarak bilgi olarak avantajli olucagi kisiler ile oynuyor.

Nba e gidicekmis babayi gider gitsede 1 ay sonra geri doner. Orda 2 tane dirsek yedimi aglaya aglaya gelir.

Ayni seyi banada teklif edildi gel yasini kucultelim oynarsin diye kardesim bu kendine saygisizlik bana gore. Ben o kulubun a takiminda oynayacak kapasitede degilsim o takiminin A takiminda oynamak icin birinin gitmesini bekleyeceksem oynamam kardesim.

Bu anlayis yuzunden sporda ilerleme yok. Adam 16 yasinda giriyor 18 yas alti takima 5 sene orda oynuyor herif 3 sene boyunca 18 yasinda kaliyor. sonra A takima cikiyor ya 1 sene ya yarim sene oynuyor birakiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...