Gerab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lineage II yi nette gördüm grafikler baya iyiydi fakat içerik hakkında hiçbir bilgim yok biraz bilgi edinirsen ii olcak heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oyun çok güzel bence. Ben de başlayalı bir hafta falan oldu. Fakat ben şu an free bir serverda oynuyorum. Eğer oynamak istersen yardımcı olurum.[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşım oynama desem bi türlü oyna desem bi türlü..ama sana bi iyilik yapayım ..guzel bir free server bul orda oyna.başka bişi demicem..grafik olarak ne wow ne everquest alayı hikaye,içerik olarak çok fazla iyi değil.iyi olacaktı ama onunla uğraşceklerine başka alanlara yöneldiler olmadı,çince biliyorsan oyna :) dediğim gibi free server ı tercih et.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger bfd.icn.lt - Lineage2 Carunce lvl60 Treasurehunter and Rise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oynuycaksan offical serverda oyna. Ve bu oyunda para kasmak normal hayattakindan daha zor. Ben zoru başarırım diyorsan buyur gel Teon a bekleriz.[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Teona gitmeni tavsiye ederim,yardımcı olur arkadaşlar sana .[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. ------------------------------------------ Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger bfd.icn.lt - Lineage2 Carunce lvl60 Treasurehunter and Rise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar