Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne guzel simdi eski topiclere baktim 2002 - 2003'e ait olanlar filan nostalji yaptim kendi kendime varmı sizc hala o eski hava tat?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eskıler asla unutulmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 her deneyimin ilk olanı özeldir ilk başlanılan ilk yaşanan anılar apayrıdır ve asla aynısını hissedemeyeceğimiz şeylerdir.keşke tekrar ilk başladığımdaki büyü, hayaller ve mutluluk olsa... fakat olmayacak birşey bu. eskileri yaşanılan büyülü hayallerimizle dolu mutluluk verici anları ancak anılarımızda tekrar yaşayabiliriz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 UO dan en fazla zevk aldigim zaman sanane nin serverindaydi. Hatirlarim Sanane nin sayili GM Weaponsmith lerindendim. charin adi Commodus'du. Ilk MMORPG di o zamanlar UO taa bundan 6-7 sene once. Ama ne zevk almistim pk olup minoc mine i basmaktan. hop bi duvar cekerdik mine in grisine millet yalvarirdi haha. hey gidi gunler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar