facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beyler benım merak edım osi de durdumuz yerde hareked edmeden skill gelıştıırsek artmama gıbı bı oalasılık varmı anti macro için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hareket tabanlılar skiller artmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi bu tame nıe artmıo yaw 100.9 da dakıldı lore la beraber gıdıo lardı lore102 oldu bızım kı artmıo daha redig mı nedır onlarla kasıom hem bull yanlışmı yapıom acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 öldür kendini sonra dirilip tekrar başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 zaten tame target based.anti makrodan etkilenmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 istersen biraz ara ver ,vet ne durumda?vet çaılışırkende lore yi artırabilirsin ama madem yüzü geçtin için rahat olsun sakin sakin kas.Bu arada hiryu aldınmı?Sende se yok biliyorum senin yerinde olsam hemen hiryuyu alır stable'a kordum 1 hafta sonrada bonded olunca çalıştırmaya başlardım Bull yanlış hatırlamıyorsam 77 falan istiyordu ki neredeyse +23 fark var,sen en iyisi ridgeback tamele [Bu mesaj jagd tarafından 10 Haziran 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 se yok bu yenı cıkcak olan oyunu beklıyorum satın alacam :D + wet yenı 55 oldu wet nasıl gelıştırıcem hızlı şekılde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 vet için 2 bull alıp birbirleriyle dövüştüğrmek en iyisi diyorlar.Hayvanlar yavaş olduğu için :).Bu arada bunu bulları tame ettiğin yerde yapki biri kazara ölürse hemen yenisini tameleyesin.yada kendi petlerini healleyerek artırmayıda deneyebilrisin ama ben 80 e biran evvel bull larla ulaşmanı tavsiye ederim Şimdi guilde girdin mi?Bulları nerde tameliyorsun?trammel mı fel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gıild e gırmedım tram dakı aclar ızın vermı tame edmem hele bı adam var onu dutsam fel de yastmıcam artık adam 7/24 bull tamelı fel de kasıom pk gelınce kacabıldımce :D guild arıom ama ole guclu bişi :D bızım patının guild ı varmı champ spwan larına gıdıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar