crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nirvana-dump şarkısının çevirisini bulabileceğim bi yer var mı veya sözleri çevirecek birisi lütfen ben yarım yamalak anladım da bana tam mana lazım ya yardıma ihtiyacım var[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hallederiz sen buraya yaz ingilizce sözleri bakalım.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 I'm not like them but ı can pretend the sun is gone but ı have a light the day is done but ı'm havingfun ı think ı'dump or maybe just happy think I'm just happy my heart is broke but I'have some glue help me inhale and mend it with you we'll float around and hang outon clouds then we'llcome down and I have a hangover have a hangover skin the sun falkl asleep wish away the soul is cheap lesson learned wish me luck soothe the burn wake me up I'm not like them but I can pretend the sun is gone but I have a light the day is done but I'm having fun ben yarım yamalak anladım ama dedim ya tam anlam lazım işte şimdiden saol[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Dumb'dı o şarkının ismi galiba. Dump ne demek bilmiyorum da dumb aptal. Or maybe just happy dediğine göre dumb'dır o.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki [Bu mesaj Nimloth tarafından 10 Haziran 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 I'm not like them but ı can pretend the sun is gone but ı have a light the day is done but ı'm havingfun Ben onlar gibi değilim Ama oyle davranabilirm Güneş gitti Ama benim ışığım var Gün bitti Ama ben eğleniyorum ı think ı'dump or maybe just happy think I'm just happy my heart is broke but I'have some glue help me inhale and mend it with you we'll float around and hang outon clouds then we'llcome down and I have a hangover have a hangover Sanırım kendimi dağıttım Yada sadece mutluyum Sadece mutlu olduğumu düşün Kalbim kırıldı Ama uhum var Beni içine çekerek yardım et Ve seninle iyileştir beni Etrafı dolaşacağız ve bulutların üzerinde takılacağız sonra aşağıya ineceğiz ve akşamdan kalmayim akşamdan kalmayım sıkıldım yaw dur ama bitircem :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 skin the sun falkl asleep wish away the soul is cheap lesson learned wish me luck soothe the burn wake me up Güneşi soy Uyuyakal Uzak olmayı dilerdim Ruh dandik Ders öğrenildi bana şans dile teşi söndür beni uyandır I'm not like them but I can pretend the sun is gone but I have a light the day is done but I'm having fun Ben onlar gibi değilim Ama öyle davranabilirim Güneş gitti Ama ışığım var Gün bitti ama eğleniyorum. Translated by Slider...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! [Bu mesaj Slider tarafından 10 Haziran 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya ewt ya saol farketmemişim[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teşekkür ederim harbi makbule geçti bu arada şarkı da harbi dumb mış aslında[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bişi daha var şu kısmı es geçmişsin skin te sun falkl asleep wish away[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 rica ederim sorun deil :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pardon düzeltiyim hemen.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya tam cevıremedım o kısmı ama idare eder heralde. Anlamsız bişiler oldu...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ok saol zaten öle bi sözcük yok sözlükte bile yanlış o kısım galiba bu arada kinayeni çaktım tabi şakacısın sen de[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teşekkürler biz bazı yerlerde fikir birliği yapamamıştık sonradan çözdüm ben onun dumb olduğunu[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar