Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoş arkadaşı eve götürmek!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 08 Haziran 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
ev nerde peki

düşüp sızdıı yer eww[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Mesaj tarihi:
said:
http, 08 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 08 Haziran 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
ev nerde peki

düşüp sızdıı yer eww

o zaman ben 1 metredede gidebiliyom boşuna uraşmışınız o kdr :P[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Mesaj tarihi:
62 yaptım en fazla daha da kasamam..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:

Rekor bende boşuna kasmayın...

[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

Mesaj tarihi:
45 i geçemiyorum yaa şimdi..uyuz oldumm..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Mordre, 10 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
1km yapan varmis bu oyunda gormedim ama duydum

Ayılmıştır o zaman kadar zaten adam..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Hepinizi ilk denemede 79 ile geçtim... Ss isterseniz gönderirim...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Mesaj tarihi:
80 oldu[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
  • Yeni Oluştur...