Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum moderatörü, 2 kullanıcının evini basıp öldürmüş!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşünsenize abi biz burada kıvranıyoruz bazı forum kurallarını bilmeyen elemanlarla birde bunları yabancı forumlara falan gittiğini düşünsenize :)[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
abi son sayfadaki herifin resimler süper :)
gay bi arakdaş heralde[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
ayrıca bizim 20 lik elemanlardan birinin 30 yaşındaki bi hatunla konuşmalarıda var oda komedi
kızda under 18 miş
3 sene sonra veririm sana dio lol ya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
"good night sir! so here is trust you! fuck'em bilhassa bruce u"
işte böyle ingilizce varmı ya ![signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Mesaj tarihi:
:D zıahahhahahahaahh bende o bilhassa olayına bittim bu nedir abi bıahHAaaaa[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Mesaj tarihi:
zaten yazmışlar başka bişey buldum :)

I have two noses also. And one is too long.
I know i am funny. I am always funny. But u are not so funny. Do u have a girl. Then let me meet her.

[Bu mesaj forgiver tarafından 10 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...