KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şu adsl'e bir alışammadım, routerden tüm portları açmanın bir yolu var mı? Yoksa biri bana aresin ve dc++ nın portlarını söyleyebilir mi?[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 router/model markasi verirsen yardimci olabiliriz[signature][hline]2 gunde $1.08, cok kisa, AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 www.portforward.com[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Asus AAM6020VI modem modeli[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 AAM6010EV modeli için vardı sitede, umarım ingilizcen vardır, eger burada gösterilen ekranlar gelirse karşına fazla zorlanmazsın kanımca http://www.portforward.com/asus/aam6010ev-portforwarding.htm[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nası ya bi dk şimdi olay şumu bu hedeyle modemdeki butun portlar mı acılıyo ? yani mesela ben modemde battlenet için port acmıycam ama bunna otomatik kendi mi açıcak ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar