ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya yukledim oyunu fıstık gibi succesful yuklendi yapıyo .. Oyuna tıklıyorum aynen bole bisi cıkıyo : MSXML 4.0 is not properly installed( press to ignore tu bilmemne pires dı retray tu gene bilmemne ) bilen var mı ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 oyun cd sinin içine biraz bak Ms bilmemne diye bir setup dosyası olması lazım hatta bu şeyi age of mythology de istiyor bulursun cd nin içinde tam yerini bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Saolasın buldum ..[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar