Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bence özrün kabul edildi :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şimdi efendim Newton'un kafasına elma düşünce adam demişki "ahanda budur", o zamandan beri dünya herşeyi Newton evreninde bilegelmiş. Farklılıklar düşünülmemiş.. 2 + 2 hep 4 olmuş. Sonra Einstein doğup büyüyüp de "tren sana göre yaklaşıyor bana göre uzaklaşıyor" diyince işler karışır tabi. Sana gçre 2 + 2, 4 olabilir, bana göre başka bişeydir. Muhtemel sarışın olan pek zeki hatunlarımız, Einstein'ın görerelik teorisini göz önünde bulundurarak malum cevapları vermişlerdir. Siz anlamıyorsunuz..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sana göre anlamıyoruz Qui O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beynini koruyacak saçında yok senin. nerden buldun şimdi bu cevabı merak ettim. şaşırdım walla :-p :D ama hakkın var yani. olabilir. utandım şimdi kendimden :-)
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Evladım sen gelirken biz dönüyorduk. Amca oğlu olur Einstein..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Öne çıkan mesajlar