Syn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet,hayatımda online oyun olarak 56kda sadece Uo oynayan biriyim.Ailemin "Geri" kafalılığı benim internet kullanmama ve oyun oynamama hr zaman engel olmuştur.Eh napalm..Warcraft serisinin tüm oyunlarını oynadm ve WoWu gerçektende merak etmekteyim.Ancak ve ancak paticik.comun wow forumlarında Milletin koyduğu screenshot ve Wowun official sitesine girerek yetinebiliorum.Forumlarda 20 accım var diyen bir arkadaş vardı ya.Kendisine pm attım acc için ancak hala ulaşamadm.Neysede ben Wow dünyasına en azından adım atmak 1-2 saat (Çok fazla oyun oynamam,uo müptelası bile olamamışımdır)dolaşmak isterim.Avrupa yakasında(Anadoluda olur artık) WoW olan bir cafe biliyorsanız buraya yazarmısınız ya da pm atarmısınız?Ayrıca öle aşırı kasılmamış fazladan accı olan varsa yollayabilir mi? Teşekkürler..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bakırköy chatluck.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla Kocaeli'de sorsaydın sana çok güzel bi yer söyliye bilirdim :) ; Cafe FuLL Online Oyun. Diablo 2 Exp ===> Battle.Net (Orjinal Giriyorsun Cafeye Acc Alıp oynuyorsun) SWG ===> Makinelerde Full Patch'ler kurulu hazır ve nazır oynayan oyuncularda mevcut :) Warcraft 3 ve Warcraft Frozen ====> Battle.Net ( Orjinal Giriyorsun Acc Alıyorsun Oynuyorsun ) World Of Warcraft ====> US Orjinal Client mecvut oynayanlar var, EU Beta Acc ve EU Beta Client'ide mevdut. Guild Wars , EverQuest 2 ve Lineage II gibi bir çok oyununda exe'si mevcut oynaya bilirsiniz. makinalar çok sağlam :) (EQ2'yi bile oynuyorsun rahat ) 2048K bağlantısıda var pek sıkıntı çekmiyorsunuz yani :) Daha bir çok online oyun bulunmakta hoş bir ortam.Ewde canım sıkıldıgında bazen oraya giderim :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 Şubat 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Geçen LAN Party de Adeks'e yükledik.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 @Zaidral=Chatluck nerde?Bi tarif etsene..Yeşilköyde oturuyorum tarif edersen gidebilirim.Account problemide olmasa.Sin_of_Mafiayı bekliyorum.. @Coldwind=Adeks kaçta?Bide hangi makinelerde var?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dersaneler sokağı var ya, onun aşağısında giderken solda dönerken sağda. bakırköy iskendercisinin olduğu sokak.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 aşağıdaki, tansaş'ın karşısındaki. sanırım 1 oluyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben nişantaşında kalıcam oraya yakın bir bir cafe var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Adekse git o zaman sen neresinde kalıyosunki?Bnm okul var Işık Lisesi oralardaysa kolay oranın aşşasında taksim dolmuşları var.Ordan taksime gitcen.Sonra Atatürk Kültür Merkezi var.Oranın sağından incen aşşaı sol taraftan beşiktaş dolmuşları kalkıo.Adeks 1in oralarda bırakırlar.Azcık yukarı yürürsün,sağına baktıında Adeks die yazıo.Yanındada komunist partinin binası var zaten =) Bana bide account lazım ya =([signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Oke Acc problemide hallomuş Eheh Wowa atlayalım bakalım =)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ben iki adekse de gittim üçün biri var wow. Adını söylüyorum herifler normal warcraft anlıyorlar sonra durum anlaşılıyor tabi. Yok mu başka bir cafe'de garanti?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Portakal cafede var beşiktaş ta beşiktaş kültür merkezinin karşısında bi yokuş var ufak bi yokuş. o yuokuştan az cıkıyon buyuk bi park ent cafe dıye bı yer yazıyo onun karşısında cırağan sarayı gibi manyak güzel dizaynı olan Portakal cafe var orda her makına da wow var . oynayanlar kesinlikle oraya gelmeli baglantı da 2048 .[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bana süper tarif et soulcube. Ben şuan adeks denilen yerdeyim. Ne yapmam lazım oraya varmak için?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 şimdi hocam bak ben su an evdeyim ama en gec bi saate beşiktaşta olucam. ama ben sana şimdi anlatıyım sen git oraya .. bak şimdi eger adeks 1 de isen.cafeden çıkıcan ışıklardan karşıya geçicen sinanpaşa pasajı var ordan sağa gitcen sağdan girecen orda beşktaş kültür merkezi var.bjk kultur merkezının karsısında bı kartal heykelı var zaten.o kartalın arkasında ufak b yokus var ordan gırecen mahalleye gırdıkten hemen sonra 20 metre ılerde sagda portakal cafe var orda. hatta portakal cafedenın bıtısıgıdnde bodrum katta bı tane elektrıkcı var anlarsın ordan.kapısı buyuk beyaz tahta bi kapı. saat ucreti 1 milyon falan yazıyo. cafeye gir 2. ve 3. katta tum makınalarda var wow. gelicem ben 1 saat sonra falan...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sinan paşa pasajı. eheh tekerleme gibi zor sorarım ben bunu millete.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Buldum. :) Yalnız dallama sorduğum adamların çoğu.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 fordcus buldun mu ben su an portakal cafedeyım sen geldın mı portakala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 0Gittim bile soul :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kadıkoyde war mı bıldıgınız WOW lu ne cafe[signature][hline]E.P -Edward Blackorb -Wes Wrecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaslar bende cafeden oynamayi dusunuyorum, besiktasdaki portakal cafe yakin oldugu icin orayi tercih edicem bende. Acaba saat ucreti ne kadar orda ? birde makineler nasil ? ayrica hiz iyimi ? tesekkurler. simdi fark ettim SoulCube tum sorularima cevap vermis zaten :) baska oynayan varmi orda ? ciraklik donemimi cabuk atlatmami saglarsiniz. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 10 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar