Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç Mimarlık Bölümü Öss Sınavı İle Alıcak !!!

nindalf

Öne çıkan mesajlar

zaten mzel yetenek sınavıyla alması saçma bişeydi, arkadaş war 165 puan aldı adam hiçbiyere giremezken 4 yıllık iç mimarlığa girdi[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin .

yetenegin/kapasiten yoksa ne kadar calıssan fayda etmez ama.Yani sen simdi ayakları olmayan birinin kutuphanede futbol makalelerine hatim indirip man of the match olabilecegini iddia ediyosun.Diger bir degisle sen oturup sanatla ilgili her kitabı okursan yuzyılın sanatcısı olabilecegine bir ben bir picasso bir de da vinci dedirtebilecegini sanıyorsun demektir.Yök hepten sacmaladı artık utanmasalar bide fiziksel dayanıklılık testi koycaklar bir sanat bolumunun secmelerine.Ayrıca sunu soylemek istiyorum Endustiri Muhendisligi ve Endustriyel tasarım tamamen ayrı bolumlerdir biri puanla biri yetenek sınavıyla alır.Turkiye bu foruma hakim mantıktan kurtulamadıgı icin tasarımcılar sanatcılar bu ulkede surunuyor.Ben mimarım iç mimarlık ne ki diyen zihniyet yuzunden dukkanlarda nakliye/dekorasyon firması tarzında yazılar goruyoruz.Bu yuzden sanata hic saygı yok.Ornegin isanlar sergi dolasmaya gidiyorlar adam begeniyor resmi fiyatını soruyor 5 bin ytl efendim diyor galeri sahibi adamdan gelen tepki su ki bu sozde ulkemizin elit kesiminden 'Oha be ben bunun aynısını bir universiteliye gider yaptırırım diyor.'Bende muhendislik ogrencisiyim bu arada[signature][hline]Power is Everything
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...