Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç Mimarlık Bölümü Öss Sınavı İle Alıcak !!!

nindalf

Öne çıkan mesajlar

ARkadaslar son aylarda kulaktan kulaga dolasan bir haber sonunda gercekleşti ve YÖK İç Mimarlık Bölümüne Özel yetenek sınavı yerine Öss ile almaya karar verdi. Aylardır hatta yıllardır cizim sınavı için hazırlanan insanlar bunların arasında bende dahil olmak üzere tamamiyle şok içerisindeyiz. İç mimarlık gibi bir bölümde, tasarım gerektiren bir bölümde özel yetenek sınavının yerine öss puanı ile alınması saçmalıktan başka hiçbir şey değildir.

Burda Özel yetenek sınavlarına 3 ay kala Hatta ve hatta öss sınavına 2 hafta kadar bir süre kalmısken böyle bir değişiklik nedir anlayamadım...

Sorunları nedir anlayamadım. Sonucta bu yetenek gerektiren bir bölüm. Grafik, En.TAsarım , Tekstil gibi bölümler ise hala özel yetenek sınavlarıyla alıma devam edecekler Fakat İç mimarlık sınavının kaldırılmasıyla bu diyer bölümlere talep 2 katına cıkacagından işler iyice karısacaktır.

Binlerce insanı mağdur bırakan YÖK'e Çok teşekkür ediyorum !!!..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle geçmiş olsun diyorum tüm calışanlara.

YÖK bunu ne için yaptı bilmiyorum ama 1 sene 2 sene calışıp kurslara para veren onca insanın günahı neydi anlamış degilim.
arka cebimde 2 arkadaşım varki calıştı adamlar gelingörünki böle saçma bişi cıktı.gene okumayı düşünenler vardı şimdi össden tonla puanı nası alalım diye düşünüyorlar.

hadi geçtik bu teknik detayları calışmaları vs.

bi kere iç mimarlık gibi bişeyde çizimsiz nası ögrenci alırsın sen diye sorarım ? bu aadamlar napıcaklar cıktıklarında okuldan ? alın birini köşeye doru dürüst 2 kacışlı bi perspektif oda cizsinler gelin beni tokatlayın diyorum.

yökün bu yaptıgı piyasaya kalitesiz adamlar sunucak sadece o kadar.aferin.

tekrar geçmiş olsun calışanlara.[signature][hline]Deviant art gallery

[Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
iç mimarlık sanatsa mimarlık sanatın babası.
iyi olmuş.
yok öyle özel yetenek sınavıyla iç mimar olmak.bi sürü hesabı var kitabı var bunun öğreneceksin.

SAkın mimarlık öğrencisiyle İç mimarlık öğrencisini karsılastırmaya bile sokma. İç mimarlık tasarım gerektiren bir bölümdür.

Kitaplardan tasarım, desen öğrenemezsin....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

fistan ne iç mimarlığa neden çizim sınavıyla adam aldıklarını ne de insanların buna nasıl hazırlandığını bilmediğin belli oluyor.böyle kritik bir olayda bilmediğiniz şeyler üstünde ahkam kesmeyin.eli kalem tutanla tutmayan iç mimarın farkını şu ufak görsel sanatlar komünitemizde bile görebiliyoruz.

saçmalığın bayrak taşıyanı.isteyen okul istediği gibi alsın yök ün böyle birşeye karışması aptalca.benim hedefim iç mimarlık değil sadece girebileceğim bölüm sayısı azalmış olur ama hedefi iç mimarlık olup da aylardır hatta daha uzun sürelerde bile buna hazırlanan bir çok kişi tanıyorum.acaip üzülürüm eğer kesinlik kazanmış bir durumsa :(.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Hiç matematik bilmeyen biri özel yetenekle girerse nolcak? nasıl öğrencek okulda?

alakası yokki iç mimarlık ile mimarlıgın ( var tabide uygulanımı farklı tamamen . o yarı saydam aydınger kagıtlarına milimmilim didik didik rapido cizgileri vs ler yok içmimarlıkta )

mat bilmeyen mimar tabi alır elime[signature][hline]Deviant art gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:

.benim hedefim iç mimarlık değil sadece girebileceğim bölüm sayısı azalmış olur

extradan + iç mimarlıgı bi cok kişi gözden cıkarıp senin girmek istedigin bölümlere abanıcak. extradan caba ugraş vs. elemeler.

zaten elemeler lagaluga[signature][hline]Deviant art gallery
Sosyal ağlarda paylaş

Uni hocalarına bu haber ulaşmış suanda durum hocalar tarafından da tartısılıyor. işallah olmaz demekten baska birşey yapamayız :(

Ben gene sabah aksam cizmeye devam edicem tüm yaz boyunca...

Bu arada 1 hafta öncede Sinema Bölümüde Öss ye Bağlandı... Özel yetenek ordan da kalktı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
fistan ne iç mimarlığa neden çizim sınavıyla adam aldıklarını ne de insanların buna nasıl hazırlandığını bilmediğin belli oluyor.böyle kritik bir olayda bilmediğiniz şeyler üstünde ahkam kesmeyin.eli kalem tutanla tutmayan iç mimarın farkını şu ufak görsel sanatlar komünitemizde bile görebiliyoruz.

saçmalığın bayrak taşıyanı.isteyen okul istediği gibi alsın yök ün böyle birşeye karışması aptalca.benim hedefim iç mimarlık değil sadece girebileceğim bölüm sayısı azalmış olur ama hedefi iç mimarlık olup da aylardır hatta daha uzun sürelerde bile buna hazırlanan bir çok kişi tanıyorum.acaip üzülürüm eğer kesinlik kazanmış bir durumsa :(.

ben inşaat müh. okudum eli kalem tutmayanları tutturuyolar merak etme.
iç mimarlığa giriş, teknik çizim dersleriyle kapıverir öss ile girenler.. böyle iyi olmuş. en azından torpil olmaz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

ne torpili ne çizimi kapması sen neden bahsediosun.hoca çok yanlış biliosun, açıkçası düzeltesim de yok yani böyle bilmeden ucu başkasına dokunan konularda ahkam kesen birini.her ne olursa olsun şurada öss ye 15 gün kala böyle bir değişiklik olmasını senin aklım alıyor mu ?

yök ün sitesinde yazmıyor.umarım doğru değildir.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum / inanmıyorum ama tabii okuluna göre.mesela iç mimari olan yerlerde olduğuna inanmıyorum.

açıkçası senden duyunca inandırıcılığına bonus da almıyor hani şurada iç mimariye giren insanı öss ile uğraştırmayı savunuyorsun..[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...