Daniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Nokia 6260 kullanıyorum. Yeni symbian versionunu nerden bulabilirim ve nasıl kurabilirim ?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 up bilen yokmu ?[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 üstad bu tip telefonlara symbian yeniden yüklenmes. yani upgrade edemezsin. senin cihaz 7.0 kullanıyor. şu an sadece 6630 da 8.0 var. sen ancak versiyon yükseltebilirsin[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] [Bu mesaj oliwer tarafından 09 Haziran 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj oliwer tarafından 09 Haziran 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 İşte benim 6260 daki 7.0 ı 8.0 a nasıl yükseltebilirim _[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oliwer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 işte bende onu anlatmaya çalıştım. 8.0 yapamıyorsun çünkü o senin telefonun rom ında kayıtlı yani değiştirmen imkansız. sen ancak fw denen firmware versiyonun yükseltebilirsin.[signature][hline]kara fuat:elisabeth nerde lan? tayfa:geminin adı elisabeth efendim karafuat:son kez soruyom elisabeth nerde... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar