Kazzuya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 beyler dos la çalışan değilde , birde mame32 dışında çok kullanışlı olan emulator bilen varmı mame için ?
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kawaks iyidir.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
HawkEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nebulada tavsiyemdir ancak ben genede mame derim[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
Logan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bugün bi mame ile ilk kez gireyim dedim, bissürü insan kawaks kullanıyor. mame ile uyumlu değil mi ne oynamaya çalıştığım zaman kopuyorum falan filan. sanki kawaks daha bi kullanışlı ve yaygın..
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Gabe_Logan, 01 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bugün bi mame ile ilk kez gireyim dedim, bissürü insan kawaks kullanıyor. mame ile uyumlu değil mi ne oynamaya çalıştığım zaman kopuyorum falan filan. sanki kawaks daha bi kullanışlı ve yaygın.. ya kawaks biraz daha kullanıcı dostu ondan bide neo geoyu iyi emule edebiliyor ama mame deki zenginlik inanın hiç bi emude yok yada en azından ben gormedim yanlıssam biri yanlıs desin dorususunu solesin[signature][hline]MAME server Nick:Ares Yorumlayın Bakem :D
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende kawaks kullanıorum mame32 den daha guzel gibi[signature][hline]icq ¶ msn
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cps ve neogeo olarak kesinlikle kawaks rakipsiz ama arsiv olarak tabikide MAME rakipsiz sonuc olarak cps ve neogeo oyunlari oynayacaksaniz kawaksi oneririm kesinlikle digerleri icin zaten mecburen mame.[signature][hline]Don t make me life.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 her zaman heryerde en buyuk meym! :-)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 saolun arkadaşlar[signature][hline]Kaяamuяat
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mameyi tek geç[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
Öne çıkan mesajlar