vasortflam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlar çok sevdiğim bu grubun mp3lerin nereden edinebilirim? ozgurluk.org dan eskiden indiriliyormuş galiba. Şu an bi site bilen var mı?[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz Yumruklar dalgalanıyor göklerde Kızıl bantlı şehitlerimizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 burda vardı galba.. ama üye olmak gerekiyo.. (üye olmak için)5 dakkanı ayırısan indirebilirsin çoğunu(en güsellerini) :)[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sıyrılıp Gelen ve Haziranda Ölmek Zor albümlerinden sonra pek bildiğim şarkıları yok , ne tavsiye edersiniz? Cemo ve Uğurlamayı dinledim beğendim. Ayrıca son zamanlarda müzikalitesini kaybettiği yalnızca mesaj içerikli keyif vermeyen şarkılara imza attıklarını düşünenler var. Sizce???[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz Yumruklar dalgalanıyor göklerde Kızıl bantlı şehitlerimizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 www.anadolurock.com da olabilir bi bakiyim ben de...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar