Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Windows sistem araçlarında yedekleme diye bi olay var, ben bu yedekleme sayesinde yuklu miktarda mp3ümü yedekleyip daha sonra format atıp tekrar kurabilirmiyim acaba? Bu konu hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.. simdiden tesekkurler[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 boyle bişey varsa benim işime gercekten cok yarar bilen biri varsa bize yardımcı olabilirmi acep?[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 file recovery programları var bildiğim kadarıyla ama hiç kullanmadım[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 help help[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Windows'un yedekleme araçları temelde dosya bölme ve sıkıştırma yeteneklerine sahiptir. Tabii ki böyle bir işlem içinde kullanabilirsin. Ama çok gereksiz olur. Çünkü zaten mp3'ler sıkıştırılmış durumdadır :) Onları tekrar sıkıştırmaya çalışmak iyi netice vermez..[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 simdi baktımda 2.5gb mp3um varmıs cd lere mi koysam acaba , yoksa bi hdd mi alsam hem isede yarar bicok sey icin kullanırım 2 hdd iyi olurmu?[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 En ufak Hdd 40GB'dan başlıyor. Bence gereksiz olur çünkü HDD'ler güvenilmez cisimlerdir. Yellensen nem kapar.. :) 2.5GB 4CD eder . Bence 4CD veya 1DVD'ye çekmen daha mantıklı[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar