Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Diablo, 10 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: gaztede bi kaza vardı.minibüs 2 tırı sollmaya calısırken tır ın ruzargindan minibus devrilio adam ölüo.cok garip offf koptum yaa onun da videosunu izlemk isterdim acaip bişi olmalı...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o kaza sırasında yol ıslak, yoksa büyük ihtimal kıvırabilirdi tekrar yola doğru ki frene basmamasının nedenide bu..kazada biri şoför, iki kişi öldü...bu akdar malca yola çıkma söz konusu olduğu için polisler bir tür sabotaj olabilir diye düşünyor denmişti haberlerde ama ne kadarı doğru bilinmez...yani taksinin o khareketi yapıp kaçması da bunu destekliyor olabilir çünkü yola çıktıktan sonra hızlanabilir ama hızlanmıyor aksine neredeyse duruyor...ototbüs taklaları attıktan sonra nasıl hızlandığını görüyorsunuz istese yola cıkıncada hızlanıp kazayı engelliyebilirdi... gibi geldi bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 http://weepful.com/opet.wmv Polis telsizi konusmasini da dinleyin, ilk verilen linkte ses yok. [Bu mesaj bayat tarafından 10 Haziran 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar