Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi problemim var

The_Cure

Öne çıkan mesajlar

Ha pozisyondan rahatsız değil her ahval ve şerait dahilinde ısırıyo parçalıyo diosan dişleri kaşınıyodur oyuncak al bi tane yada şu çubuklar var tırnaklarını biledikleri. onlardan alabilirsin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
keyn, 10 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
scarab bunları benimde bildiğim iyi oldu benim kedide manyak her elimi uzattıgımda ustune atlayıp ısırmaya baslıyor poposuna vuruyorum yavascana iktiriyorum daha dogrusu soyle bir bakıyor suratıma sonra tekrar ısırmaya devam ediyor en az 20 kere boyle tekrarladım hiç değişme yok paso ısırıyor neyse bakalım tepki vermeyelim ne yapıcak bu sefer :)

tepkisizlik yeterli olmaya bilir oyuncakta önemli..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
biraz gerçekçi olmasında fayda var. küçük farler bulunuyor, şuana kadar hemen hemen alan her kedinin ilgisini fazlası ile çekiyormuş. bundan alabilirsin vea daha farklı çeşitleride mavcut (kaz,ördek tavuk vb.)[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

PİNPON TOPU YETERLİ OLUR GENELDE.....BU TOPLAR ÇOK FAZLA SEKTİKLERİ İÇİN DELİ GİBİ PEŞİNDEN......KOŞARLAR.......BİRDE İÇİNDE ZİL OLAN TOPLAR VAR.......FAKAT ZİLİN SESİNDEN ÜRKEBİLİR........EN İYİSİ İPLE OYNATIN.......DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM BUNU......

[Bu mesaj scarab tarafından 10 Haziran 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...