Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Werewolf, 07 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Kusarken çıkıyor benim gözümün etrafında öyle noktalar. Kusarken suratında bi takım kılcal damarlar çatlıyor çünkü. O yüzden.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bak, bak, yine =/.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Kusarken suratında bi takım kılcal damarlar çatlıyor çünkü. O yüzden. Arkadaşın sorusuna cevap olur diye yazmıştım. Mide ağrısıyla kusma arasında kurduğum alakayı sorma sakın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bordo?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:264/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 nerden nereye geldi konu :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gözünün içinde değildir dimi? Kafasına bir darbe almışsa ya da uyku esnasında bir şey olduysa genelde gözlerinin etrafı morarabilir ayrıca uykusuzluktan da olabilir. Ciddi ciddi sorun yoksa ben gitmem doktora en az 3-4 gün beklerim önce baktım geçmedi sonra giderim doktora. Belki de bir şeye alerjisi çıkmıştır. En son neler yedi, değişik bir ortamda bulundu mu, mide bulantısı var mı? Bunları bir düşünün. Buraya yazarsanız da sevinirim merak ettim belki bir çözüme ulaşabiliriz.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Mantıklı bir insan sağlık sorunu yaşadığında doktora gider, arkadaşlarına "abi benim anüs çeperimde bir takım kırmızı benekler çıktı neden onlar?" demez. zuuzuzuzu :D:D:D:D:D:D:D [Bu mesaj Mille tarafından 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Mille, 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Mantıklı bir insan sağlık sorunu yaşadığında doktora gider, arkadaşlarına "abi benim anüs çeperimde bir takım kırmızı benekler çıktı neden onlar?" demez. zuuzuzuzu :D:D:D:D:D:D:D [Bu mesaj Mille tarafından 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Anlayamıyorum neden dalga geçiliyor? Arkadaş gayet güvenerek sormuş neden yardımcı olmuyorsunuz? Söyleyeceğiniz bir şey yoksa, çok komiğinize geliyorsa gülün geçin. İnsanların sizin bu tür konuları dalgaya aldığınızı bilmesine gerek yok.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 siyah noktayı duymustum ama yüzde mor nokta hic gormediim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dayak yemistir haberi yoktur .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yanzlı duşununce goruntu cok tatalı olabilir heel bi durun bakıyım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 doktora git doktora :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uykusuz olunca ve çok içince bendede oluyor öle noktalar uyuduktan sonra geçiyor[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tamam büyük ihtimalle kusmaktan olmuştur zaten bende 3-4 gün bekledikten sonra doktora giderim diye düşünüyordum eylenmek için diil bana yardım etmek için yazanlara tesekkür ederim zaten baya azaldı noktalar[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar