Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz çevresinde bordo noktalar

nuki

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
Kusarken suratında bi takım kılcal damarlar çatlıyor çünkü.
O yüzden.

Arkadaşın sorusuna cevap olur diye yazmıştım.
Mide ağrısıyla kusma arasında kurduğum alakayı sorma sakın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

Gözünün içinde değildir dimi? Kafasına bir darbe almışsa ya da uyku esnasında bir şey olduysa genelde gözlerinin etrafı morarabilir ayrıca uykusuzluktan da olabilir. Ciddi ciddi sorun yoksa ben gitmem doktora en az 3-4 gün beklerim önce baktım geçmedi sonra giderim doktora. Belki de bir şeye alerjisi çıkmıştır. En son neler yedi, değişik bir ortamda bulundu mu, mide bulantısı var mı? Bunları bir düşünün. Buraya yazarsanız da sevinirim merak ettim belki bir çözüme ulaşabiliriz.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki:

Mantıklı bir insan sağlık sorunu yaşadığında doktora gider, arkadaşlarına "abi benim anüs çeperimde bir takım kırmızı benekler çıktı neden onlar?" demez.

zuuzuzuzu :D:D:D:D:D:D:D

[Bu mesaj Mille tarafından 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mille, 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki:

Mantıklı bir insan sağlık sorunu yaşadığında doktora gider, arkadaşlarına "abi benim anüs çeperimde bir takım kırmızı benekler çıktı neden onlar?" demez.

zuuzuzuzu :D:D:D:D:D:D:D

[Bu mesaj Mille tarafından 08 Haziran 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Anlayamıyorum neden dalga geçiliyor? Arkadaş gayet güvenerek sormuş neden yardımcı olmuyorsunuz? Söyleyeceğiniz bir şey yoksa, çok komiğinize geliyorsa gülün geçin. İnsanların sizin bu tür konuları dalgaya aldığınızı bilmesine gerek yok.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...