nuki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Patili arkadaşlar arkadşımın göz çevresinde bordo noktalar oluştu. Bir önceki gece onun migen ağrısı tutup yatmış. Sabah kalkınca yüzünde öyle noktalar bulmuş. Sizce nedeni nedir bilenler lütfen cvp versin merak etik. Not: Doktora daha gitmemiş ama gidicek doktora gitti mi fln diye sorular sormayın[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Siyah var bende bir adet, kendimi bildim bileli.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaşlar ciddi bir şekilde sordum sahiden merak ediyoruz.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende ciddiyim, göz bebeğinden bahsetmiyorum orda.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 üff benlerde var o noktalarda saçmalamayın lütfen ben sonsuza dek o noktalarla yasamak istemiyoruum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben doğaldır benimki öyle bişi diil[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 noktamı yoksa kararma gibi birşeymi? bende de sınav oncesi gece ders çalışmaktan, sabah kalkınca goz çevrelerimi kararmış morarmış olarak görüyorum ve öğlene kadarda gözlerim yanıyor. zamanla geçiyor tabiki.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ARKADASIM BURASI CERRAHPASA FALAN DEGIL TIBBI BIR SORUNUN VARSA FORUMLARDA THREAD ACANA KADAR GIT BIR DOKTORA SOYLE DERDINI.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 alexi iyiki bir soduk ha. Yani yardım ediceğine bizle uğraşıyorsun. istemiyorsan git başka konuları oku, bize bulaşma. Kimse seni bu konuda zorla tutmuyor.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok hyr çil büyüklüğünde genellikle göz çevresinde yoğun olan noktalar[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: ARKADASIM BURASI CERRAHPASA FALAN DEGIL TIBBI BIR SORUNUN VARSA FORUMLARDA THREAD ACANA KADAR GIT BIR DOKTORA SOYLE DERDINI. ahah , uyusana lan[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 dohtor...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya gidemedim zamanım olmadı iyiki bir soru sorduk bilen yoksa ne olduğunu illada bişi yazmasına gerek yok ama doktora gitmem gerektiğini bende biliyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: rayka, 07 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: ya gidemedim zamanım olmadı O zaman ağlama suratımda lekeler var diye. Az biraz önemli olsaydı onlar senin için zaman yaratırdın. Mantıklı bir insan sağlık sorunu yaşadığında doktora gider, arkadaşlarına "abi benim anüs çeperimde bir takım kırmızı benekler çıktı neden onlar?" demez. O yüzden rica ediyorum, sağlık sorunlarınızı doktorlarınızla, acildeki cerrahlarla falan paylaşın. Sonra millet ilaç tavsiyesi veriyor, o ölüyor bu ölüyor, uğraşılmaz yani. Git yarın bir hastaneye, doktor al artık de, al artık doktor de, bademcik oldu aldınız, prostat oldu onu da aldınız, bunu da al doktor diyeceksin, bu kadar.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 Haziran 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Az yavaş ya.Tartıştığınız konuya bak..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çocuk gelmiş buraya gözümde nokta diyo, sen ne biçim laf ediosun ona, doktor bedava değil, belki şu anda doktora gidecek parası yok ve biraz endişelendi... buraya soramaz mı sorusunu?[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Göz çevresinde oluşan bordo noktaların haklarını savunmak forumdan 80 kere banlanıp yüzsüzce geri dönen insanlara kalmamalı bence.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Forumdan 80 kere banlanıp yüzsüzce geri dönen insanlara hiçbirşey kalmamalı bence..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ortalık savas alanına dondu be cocugun noktalarına geri donsenize siz :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sizin gibi! ler de gelip şov yapmamalı bence, banlandıysak da hakkımızı ararken banlanmışızdır, öyle başkaları gibi aman banlanmim de moderatöre taharet yapim yok bizde...[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şunu bi oku istersen, büyük ihtimal alerji.. KBB Uzmanınca yapılan burun muayenesinde burun mukozası ve burun eti olarak bilinen konkalar mavimsi mor veya soluk leylak renginde ve ödemli görülür. Burun akıntısı ince, sulu ve boldur. Bazı ileri olgularda burun polibi de görülebilir. Gözlerde sulanma, kızarıklık, göz kapağında şişlik ve göz çevresinde şişlik olabilir. Göz kapağının altında mavi, mor lekeler görülebilir. Bu bulgu önemlidir. Bu olay ödem nedeniyle oluşan venöz spazma bağlıdır. Özellikle çocuklarda şiddetli burun tıkanıklığı varsa ağız açıktır, bu durum çocukta damak kavsinin yüksek, üst dişlerin alttakilerden daha öne çıkmasına ve dişlerde kapanma bozukluğu olmasını hazırlayıcı bir etmendir. Orofarenks muayenesinde, yüksek ve dar sert damak, dişlerde yerleşim bozukluğu ayrıca yutak arka duvarında büyümüş lenf kabarıklıkları görülebilir. Özellikle çocukluk çağında alerjik semptomları başlayanlarda burun kaşıntısı nedeniyle hasta yüzünü buruşturmaya, elinin ayasıyla burnunu yukarı ve geriye doğru iterek hava yolunu genişletmeye ve kaşıntıyı dindirmeye çalışır Buna Alerji Selamı denir. Bunun devamı halinde burun üstünde bir kırılma çizgisi oluşur. Bu durum alerjik rinit için karakteristiktir. Burunun Endoskopi ile arka tarafının görüntülenmesinde de burun etlerinin ( konka) ödemli olduğu gözlenir[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yeniçeri gereksiz uzatıyorsun .... saglıgın acısından yapma bence.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Yeniceri, 07 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki: sizin gibi! ler de gelip şov yapmamalı bence, banlandıysak da hakkımızı ararken banlanmışızdır, öyle başkaları gibi aman banlanmim de moderatöre taharet yapim yok bizde... Hayır, sen ve senin diğer yan sanayi delikanlı arkadaşın gelip "DELIKANLI ADAM BÖYLE ŞÖYLE SİZ HEPİNİZ YUMUŞAKSINIZ ZHAAHAHAH EZIQUE." demiştiniz, ondan sonra banlanmıştınız. Demek ki neymiş, hafıza konusunda yenermişim. Demek ki neymiş, bazıları 8 kere tükürdüğünü yalıyabiliyormuş.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sen kaşağıyı bilir misin?[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kusarken çıkıyor benim gözümün etrafında öyle noktalar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar