geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şarkı da bol bol i feel you diyor. Son zamanlarda baya bi yerde duydum. Söyleyen adamın sesi depeche mode gibi ama depeche mode'un da i feel you diye şarkısı var o değil. Şarkı süper, şarkının ismini bilen adam daha da süper.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Szanım ya... O i feel good olmasınn[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Söyleyenini biliyorsan yaz. Eğer oysa kulağımı yıkatıcam.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok pis sallıyorum ama Gorillaz - Feel good inc. olabilir mi?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 3 doors down'un i feel you die bi şarkısı var o olabilir[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Muse - Feeling Good var son zamanlarda aynı parçayı Micheal Buble diye bir eleman da söylüyor, bi bak istersen[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 değildir gorillaz'ın o tarzda müzik yapıcağını sanmıyorum.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şarkı depeche mode tarzında arkadaşlar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arada rap vokalleri var mı?Eğer varsa gorillaz yoksa salla zaten :).[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok rap map. şarkının içinde leaves trees gibi laflar da geçiyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bunları buldum ama şarkıyı bilmiyorum..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bir iki kelime daha cikarma sansin var mi?[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: RedallHoor, 10 Haziran 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Szanım ya... O i feel good olmasınn Hayır değilmiş o i feel you diye bir şarkıymış master sazan.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şarkı yavaş mı , elektronik mi genelde ? eğer oysa bir sorim arkadaşlara...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 depeche mode-i feel loved diye bi parça var, o olabilir bi dene istersen?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 şöle bi bölüm de var mı hatırlıyomusun ? ; ...this is loneliness ı know...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 10 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar