Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Selamlar patiler, İki sualim olacak, birincisi, düzgün 2. el siteleri nelerdir internette? İkincisi, 2000 model 306 platinum 1.6, 54.000kmde, sahibinden temiz şu aralar kaç para eder? Dün DOD sitesinde 2000 model 306 XR otomatik vites 73.000 kmye 16 küsür bin YTL fiyat istemişler, bir de haftanın fırsatı olarak koymuşlar, merak ettim o yüzden. Sorduğum 306 fiyatı manuel bu arada, otomatik değil.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Sahibinden.com Arabam.com Otomax.com Bunlara bakabilirsin emsallerine göz at ona göre bi fiyat belirle bence..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Sağol Vodan. 19-20 bin YTL arasıymış benim araba, öğrenmiş oldum :) Gelecek ay boyatıp, yaz sonu satıyorum, var mı isteyen :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu sitelerdeki arabalar biraz daha pahalı oluyor malumunuz.. sitelerde 24-25 ti bizim araba , 22 ye aldık mesela..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 15 + 80 milyardan max. 95 milyarlık araba beğen o zaman Cafein. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 2000 sedan platinum var. 53.000de benimki, kırığı çıkığı yok. Ben de 14-15 diye biliyordum, bu sitelerde daha düşük arabalar daha yüksek fiyatlara satılıyor, 73.000de düz boya arabaya 19 milyar istiyorlar. Bir kaç yere daha sormak lazım ama galeriler çok fiyat kırıyor.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Problem, Golf'ün Volkswagen üretimini Alman malı olması, Peugeotun ise Fransız malı... Fark nerede canım derseniz, 99 Polosu olan ve yıllık kilometre olarak genelde beni 3e katlayan arkadaşın, periyodik bakımları dahil (ki kilometreye bakarsak benim 3 katım fazla servis ziyareti var) hem servise daha az gitmesi, hem serviste daha az sıkıntı çekmesi hem de servise daha az para ödemesi. Bu yüzden benimle dalga geçmediği gün yok, şimdi satıp yeni Polo alacak, bana da bırak bu Peugeot ayaklarını demekte. O yüzden Golf'ün 2. eli 25, Peugeot ancak 18e falan gidiyor tavan fiyattan.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar