Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Wow arayıp da bulamayanlar

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

İstanbul'da wow arayıp da bulamayanlar satan bir yer buldum hiç ummazsınız satıcağını ama hem de çok merkez bir yerde guildwars var mıdır diye gittim onlarca kutu wow var dukkanda fiyatı 100 ytl isteyenler özel mesaj atsın malum bnm arkadaş alcak belki de şimdi burda direk yazarsam millet çullanır ona kalmaz özel mesaj atsın çok arayıp da bulamayan arkadaşlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe Carrefour Bimeks tede tonla vardı... (hepside nE kutusu)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Aral oyunu mıncık mıncık gt kadar partiler halinde getirince, tonla insan dışardan aldı. Bu seferde elde tonla kaldı. Heryerde var walla su an wow, hemde bol vaziyette bayada bi yeter herhalde.

[Bu mesaj Lingam tarafından 10 Haziran 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yav bide sendit ten eve teslim 69 milyon kimi kazıklıyorlar afedersin...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 10 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
yav bide sendit ten eve teslim 69 milyon kimi kazıklıyorlar afedersin...

senditten ya da yurt dışından aldığın zaman ama hem 1 hafta bekliyorsun minimum hem de yolda kaybolma riski var az da olsa bunda gidip dükkandan alıp dön eve yükle oyna o avantajı var ama 100 ytl biraz fazla tabi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

niyeki ?? anlayamadım. Bu sıraad 5 gün beklerim 30 milyon ucuza alır geleeck ayında parasını çıkarırım bence..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Bimeks,galiba tüm d&r lar (sahsen champion sa dan aldım ben) yeşilköyde bankanın yanı tren istasyonunun orda saints computer hem kopya hem orjinal satıyodu.hepsi 100-125 milyona satıyolar.nerden ısmarlarsanız ısmarlayın aşaa yukarı aynı fiyata geliyor.yani gidin alın ısmarlamak boşuna :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...