fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 İstanbul'da wow arayıp da bulamayanlar satan bir yer buldum hiç ummazsınız satıcağını ama hem de çok merkez bir yerde guildwars var mıdır diye gittim onlarca kutu wow var dukkanda fiyatı 100 ytl isteyenler özel mesaj atsın malum bnm arkadaş alcak belki de şimdi burda direk yazarsam millet çullanır ona kalmaz özel mesaj atsın çok arayıp da bulamayan arkadaşlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yaw iyide heryerde satılıyor onlarca D&R'lardada var hatta online storedan bile satiolar adamlar ahanda http://www.dr.com.tr/anasayfa/urun_detay.asp?p_WorkNo=0000000162616&p_GroupNo=00095 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hm ben nereye gitsem yoktu yani bilmiyordum öyle rahat bulunduğunu... yani oturduğum çevrede uzun süreden sonra ilk defa gördüm ama ço kvardı herhalde dedin gibi eski rabet yok artık alan aldı ztn...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Maltepe Carrefour Bimeks tede tonla vardı... (hepside nE kutusu)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Aral oyunu mıncık mıncık gt kadar partiler halinde getirince, tonla insan dışardan aldı. Bu seferde elde tonla kaldı. Heryerde var walla su an wow, hemde bol vaziyette bayada bi yeter herhalde. [Bu mesaj Lingam tarafından 10 Haziran 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yav bide sendit ten eve teslim 69 milyon kimi kazıklıyorlar afedersin...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hm evet bence de baya bir yeter bu kutular herhalde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Vicious, 10 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: yav bide sendit ten eve teslim 69 milyon kimi kazıklıyorlar afedersin... senditten ya da yurt dışından aldığın zaman ama hem 1 hafta bekliyorsun minimum hem de yolda kaybolma riski var az da olsa bunda gidip dükkandan alıp dön eve yükle oyna o avantajı var ama 100 ytl biraz fazla tabi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arala oldum olası ayar olurdum. Bu wow olayından sonra iice ayar oluyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 niyeki ?? anlayamadım. Bu sıraad 5 gün beklerim 30 milyon ucuza alır geleeck ayında parasını çıkarırım bence..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bimeks,galiba tüm d&r lar (sahsen champion sa dan aldım ben) yeşilköyde bankanın yanı tren istasyonunun orda saints computer hem kopya hem orjinal satıyodu.hepsi 100-125 milyona satıyolar.nerden ısmarlarsanız ısmarlayın aşaa yukarı aynı fiyata geliyor.yani gidin alın ısmarlamak boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bence sen ısmarlanınca kaça geldiğini bilmiyosun ondan böle konuşuyosun yoksa kim 30 milyon fazla vermek istesin ki...[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar