Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online' a dün başladım bazı sorularım var...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk önce Ultima Online oynarken bu oyunun adını duyuyodum dedim oynayalım.

Oyuna girdim bi warrior açtım lvl 23 e kadar kastım ama anlamadığımbi iki şey var yazıyorum.
1- nasıl kişilere mesaj yazılıyo (Hani kucuk pencere olarak gelen)
2- Skill işini anlamadım şöle; skill point yazan yerin altında leadership vb. şeyler yazıyo ama P' ye tıklayınca arttıramıyorum + allta bulunan yerlerde arttırım yapılabiliyor.
3- str dex int' i biliyorum (ultimadan) ama hp mp ne onu bi anlatırsanız çok iyi olur.
4- bide questleri yapamıyorum off ya çok acemiyim.

Açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Not: gülmeyim walla bilmiyom. :))
Mesaj tarihi:
1-Adamı seç..chat penceresinin altında PRIVATE var ona tıkla..
2-O dediklerine verme.Warrior isen atack defens ver..tabi sana kalmış.
3-HP adamının max canını belirler.MP ise mage ler için büyünün hasarıdır..
4-Quest lerin tamamı bu forumda var.

http://forum.paticik.com//view.php?id=110888 :D
Mesaj tarihi:
said:
Paradoxx, 08 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
birde warriordu şimdi berseker yazıyo nedir dunun anlamı ?

sanırım lvl 10 olmussun Specialty almıssın demektir :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Mesaj tarihi:
cevaplayan herkese teşekkür ederim ama benim adam yaratık yaw insanyok muydu anlamadım açarken baktım insan yoktu gibi ama oyunda var neyse yaratık yareatık gezcez :))
Mesaj tarihi:
İlk karakterini açarken "Next Page" yi tıklarsan human sayfasına geçersin..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Mesaj tarihi:
Language skill'leri, savaş sırasında karşı ırkın yazdıklarını okuyabilmen için (savaşta veya colony zonede normalde karşı ırkın yazıları &^+%^%'&+'! gibi görnür. Şifrelidir yani), siege weapon skilleri, castle siege war'da weapon'ları kullanabilmen için gerekli vs.vs.

Ancak oyunda aktif değiller.. Knight Empire'ye geçildiğinde inşallah aktif olacaklar...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 08 Haziran 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyundaki karakterler, kullanıcı arabirimi, stat puanları, skiller....

İngilizcen varsa buralardan da yardım alabilirsin. Oyunun sitesinde çok temel olarak anlatılmış.. Ayrıntılarını merak edersen bize sorabilirsin.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Mesaj tarihi:
ya bosver ben insanım ama yaratık(orc) daha ii galiba cunku tum baba adamlar orc :D:D:D:D:D:):):):-):):):):):):D:D:D:D:D[signature][hline]Do you belive in fate
İ belive
And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda
İ belive i have force in me but i can't use it
When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me
And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 08 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Yol yakın ;

*!uninstall KO*

Girme elemanın kanına, kıro... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Mesaj tarihi:
hazır sizleri de yakalamışken yazıyım :)

LEVEL 26 oldum hala plate set giyemiyorum offf amele gibi kaldım yaw levelde atlamak ölüm bildiğiniz gi quest var mı yaw

captan kunabarla baya konuştuk gerekenleri yaptım 2 tanesisi yaptım başka quest var mı yada hangi yaratığı kemeliyuim
Mesaj tarihi:
kardes adm in ustune tiklayip private e tiklican ok konusursun

bi de

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sen warrior olmussun bende sen gateden gec kalluga ya git orc watcherlarla ugrasma ayip tir yaziktir speciallerini acmissin dir insallah ok mi bab saol desene lem zuahahhaa
Mesaj tarihi:
sağol kardeş skilleri açtırdım.

Ewet dün statleri plate giyilecek seviyeye getirdim giyiydorum :))

çok sağolun öğreniyoz artık yavaş yavaş :))[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =-
-= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
Mesaj tarihi:
bide şu manner olayını anlamadım.

şöle açıkladılar oyunda senin vasıtanla level atlattığın kişiler manner veriyomuş level atlatınca.

ben warriorum bu şeye yani manner e ihtiyacım olacak mı onu açıklarsanız sevinirim. :)

ne zor sordum yaw ÖSS gibi :))[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =-
-= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
  • Yeni Oluştur...