Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ilk önce Ultima Online oynarken bu oyunun adını duyuyodum dedim oynayalım. Oyuna girdim bi warrior açtım lvl 23 e kadar kastım ama anlamadığımbi iki şey var yazıyorum. 1- nasıl kişilere mesaj yazılıyo (Hani kucuk pencere olarak gelen) 2- Skill işini anlamadım şöle; skill point yazan yerin altında leadership vb. şeyler yazıyo ama P' ye tıklayınca arttıramıyorum + allta bulunan yerlerde arttırım yapılabiliyor. 3- str dex int' i biliyorum (ultimadan) ama hp mp ne onu bi anlatırsanız çok iyi olur. 4- bide questleri yapamıyorum off ya çok acemiyim. Açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim... Not: gülmeyim walla bilmiyom. :))
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 birde warriordu şimdi berseker yazıyo nedir dunun anlamı ?
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1-Adamı seç..chat penceresinin altında PRIVATE var ona tıkla.. 2-O dediklerine verme.Warrior isen atack defens ver..tabi sana kalmış. 3-HP adamının max canını belirler.MP ise mage ler için büyünün hasarıdır.. 4-Quest lerin tamamı bu forumda var. http://forum.paticik.com//view.php?id=110888 :D
fereke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Paradoxx, 08 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: birde warriordu şimdi berseker yazıyo nedir dunun anlamı ? sanırım lvl 10 olmussun Specialty almıssın demektir :)[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 adam zaten yazdı lvl 22 oldum dedi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Olay şu..ELMORAD için BLADE...KARUS için BERSERKER..tek farkı bu isim olayı..
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cevaplayan herkese teşekkür ederim ama benim adam yaratık yaw insanyok muydu anlamadım açarken baktım insan yoktu gibi ama oyunda var neyse yaratık yareatık gezcez :))
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İlk karakterini açarken "Next Page" yi tıklarsan human sayfasına geçersin..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Language skill'leri, savaş sırasında karşı ırkın yazdıklarını okuyabilmen için (savaşta veya colony zonede normalde karşı ırkın yazıları &^+%^%'&+'! gibi görnür. Şifrelidir yani), siege weapon skilleri, castle siege war'da weapon'ları kullanabilmen için gerekli vs.vs. Ancak oyunda aktif değiller.. Knight Empire'ye geçildiğinde inşallah aktif olacaklar...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 08 Haziran 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yol yakın ; *!uninstall KO*[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Oyundaki karakterler, kullanıcı arabirimi, stat puanları, skiller.... İngilizcen varsa buralardan da yardım alabilirsin. Oyunun sitesinde çok temel olarak anlatılmış.. Ayrıntılarını merak edersen bize sorabilirsin.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bosver ben insanım ama yaratık(orc) daha ii galiba cunku tum baba adamlar orc :D:D:D:D:D:):):):-):):):):):):D:D:D:D:D[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Yol yakın ; *!uninstall KO* Girme elemanın kanına, kıro... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hazır sizleri de yakalamışken yazıyım :) LEVEL 26 oldum hala plate set giyemiyorum offf amele gibi kaldım yaw levelde atlamak ölüm bildiğiniz gi quest var mı yaw captan kunabarla baya konuştuk gerekenleri yaptım 2 tanesisi yaptım başka quest var mı yada hangi yaratığı kemeliyuim
sksala Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kardes adm in ustune tiklayip private e tiklican ok konusursun bi de :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sen warrior olmussun bende sen gateden gec kalluga ya git orc watcherlarla ugrasma ayip tir yaziktir speciallerini acmissin dir insallah ok mi bab saol desene lem zuahahhaa
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sağol kardeş skilleri açtırdım. Ewet dün statleri plate giyilecek seviyeye getirdim giyiydorum :)) çok sağolun öğreniyoz artık yavaş yavaş :))[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =- -= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iyi iyi başka takıldıgın birşey olursa sorabilirsin.![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Paradoxx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bide şu manner olayını anlamadım. şöle açıkladılar oyunda senin vasıtanla level atlattığın kişiler manner veriyomuş level atlatınca. ben warriorum bu şeye yani manner e ihtiyacım olacak mı onu açıklarsanız sevinirim. :) ne zor sordum yaw ÖSS gibi :))[signature][hline]-= Paramız Yok ki Şeklimiz Olsun =- -= Ferdiciyiz Sağlık Olsun =-
Öne çıkan mesajlar