Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya skinning 200 civarı coşkun bi yerlerde ama leatherworking ancak 75 oldu kazmalık bendemi normalimi bu ? Yoksa oturup eski yaratıklardan kesip light leathermı çıkarmam lazım ? Bi sürü medium ve hard leatherım oldu ama kullanamıyorum ? Tişkürler[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 onları satıp light leather alabilirsin. ya da uğraşıp kendin çıkarırsın.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1) hard deil heavy :D 2)light leather ve medium leather a çok fazla ihtiyaçın var(rakam olarak 200+) benim skinning 285 :D yanında tailor var 240[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Benim Skinning 300 ama LW 210 civari.LW yi 130'dan 210 a hem kendi topladığım leatherlarla hemde satın aldıklarımla çıkardım. Kıssadan hiss,Heavyleri sat,Medium deriler al.Zaten satacakların daha değerli olacağı için para problemin olmaz... Kolay Gelsin ! İyi oyunlar ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tişkürler[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Lorrotar, 09 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: 1) hard deil heavy :D 2)light leather ve medium leather a çok fazla ihtiyaçın var(rakam olarak 200+) benim skinning 285 :D yanında tailor var 240 sana istediğin kadar veririm sen fiyat ver 10 medium kaça alcan 10 light kaca alcan ? pm at..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: ozii_x, 10 Haziran 2005 10:19 tarihinde demiş ki: said: Lorrotar, 09 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: 1) hard deil heavy :D 2)light leather ve medium leather a çok fazla ihtiyaçın var(rakam olarak 200+) benim skinning 285 :D yanında tailor var 240 off bizde kasıoz skining tailor :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar