crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Dengesizliğim başgösterdi yine platonik bir duygu depreşmesine dönüştürüyorum belki de düşüncelerimi,böylesi daha zararsız. Aklımdaki 'keşke' ve 'belki'lerden kurtulduğumda geriye bir tek soru kalıyor yeni soru işaretlerini doğuran...Bu öksüzlük hissi zamanla(lanet olası zaman)silinecek biliyorum ki düzene yenik düşecek hisler de. 'Nasılsın?'diye soranlara yalın bir 'yaşıyoruz'la karşılık vermek ve istemsizce dönmek,terkedilmiş ve kırılgan bir benliğe yeniden... Geri döndüm...Ama kimseye ait olamadığım gibi hiç biryere de ait değilim sanırım[signature][hline]PanDora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 guzel olmus bence. o zaman parantezini begendim. ben de boyle karısık hissediyorum cou zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 teşekkürler...herşeyin zamana bırakılmasından nefret ediyorum sabah sabah bu ne melankoliyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 duygularını içinde tutmaman harika.tebrik ediyorum. devamını bekliyorum pandoracım Fallen ANGEL[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kısa ve öz[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu dha başlangıçtı ya belki bi giriş veya bi deneme ,alıştırma madem onayı aldık verdiniz gazı gerisi gelicektir...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar