Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya + 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya canım sıkıldı... Eğer antalyada pc si iyi birisi varsa gelebilirmi? toplayalım bilgisayarını gelelim bize kuralım birlikte bişeyler yaparız.Nette war Taş gibi upload 20 30k Download 70 80 fln. :D Sabahlarız Zombi mod takılırız bi 4 5 gün isterseniz 1 hafta yeterki biri gelsin. :(

bu arada benim modemimde Sanırım başka bilgisayarlara Net sağlacak çıkış yok.Bunları özelden konuşuruz...

Gelcek varsa msg atsın telefonla konuşalım.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
hımm bi düşüneyim tanıdığım antalya patileri...
Fistan:bilemiyorum durumunu antalyadamı gelebilir adam bi mezun olamadı üniden olana kadar antalyada sanırım :P
tunca:bu aralar haber alamıyorum en son birlikte wow oynuyoduk ama ben bırakınca pek görüşemedik bulursan belki gelir...
kermit:onunda en son ilgilendiği bi ps2 kafesi felan vardı onla uğraşıyordu boşsa gelir belki
ben:eheh ben staj için istanbula döndüm ama antalyada olsam kesin gelirdim...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Mesaj tarihi:
tunca sanırım gelmez ;D herifin evinde net war sanmam gelceni kasmaz yani :-)

kermit : asla!
Fistan : Gelse kesin döver ;P

yok gardaşım başka alternatif varmı?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
2 hatun kapıp gelıom kocum boşver bağlantıyı ben seni birazdan bağlıcam :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
said:
PUMA, 09 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
ben:eheh ben staj için istanbula döndüm ama antalyada olsam kesin gelirdim...

Eee kırk yılın sazanı...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
erutan yok yaw b@b :-p
hiç görmedim bu tip topic açılıp, insanların evine pat diye davet ettiğini. yada birinin bilgisayarını falan alıp birinde kaldığını ondan şey dedim yoksa banane canım :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 09 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
Eee kırk yılın sazanı...

sazan değil be kardeşim uçan kefal...
*!Anıları canlanır, bi uçar gelir*[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Mesaj tarihi:
YAW sie alla alla mesaj ATMAYIN OZAMAN hayret bişey ya sizene kardeşim Antalyadakiler bişey desin ALLAH ALLAH YA! sinir etmeyin adamı böyle yazdığınız şeylerle[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
olm [ quote ] içine alsaydın keşke lafın havada kaldı :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
  • Yeni Oluştur...