Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya canım sıkıldı... Eğer antalyada pc si iyi birisi varsa gelebilirmi? toplayalım bilgisayarını gelelim bize kuralım birlikte bişeyler yaparız.Nette war Taş gibi upload 20 30k Download 70 80 fln. :D Sabahlarız Zombi mod takılırız bi 4 5 gün isterseniz 1 hafta yeterki biri gelsin. :( bu arada benim modemimde Sanırım başka bilgisayarlara Net sağlacak çıkış yok.Bunları özelden konuşuruz... Gelcek varsa msg atsın telefonla konuşalım.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 başka bir arzunuz?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 istanbuldayım yoksa gelirdim :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 orc lord kastın ne b@b? ilgilenmiyorsan mesaj atmayabilirdin.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eheuhe feci sıkılmış canı yaw=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: orc_lord, 09 Haziran 2005 17:49 tarihinde demiş ki: başka bir arzunuz? aehaue =][signature][hline]silence..
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hımm bi düşüneyim tanıdığım antalya patileri... Fistan:bilemiyorum durumunu antalyadamı gelebilir adam bi mezun olamadı üniden olana kadar antalyada sanırım :P tunca:bu aralar haber alamıyorum en son birlikte wow oynuyoduk ama ben bırakınca pek görüşemedik bulursan belki gelir... kermit:onunda en son ilgilendiği bi ps2 kafesi felan vardı onla uğraşıyordu boşsa gelir belki ben:eheh ben staj için istanbula döndüm ama antalyada olsam kesin gelirdim...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erutan takılıyor sana adam sinir yapma :)[signature][hline]silence..
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tunca sanırım gelmez ;D herifin evinde net war sanmam gelceni kasmaz yani :-) kermit : asla! Fistan : Gelse kesin döver ;P yok gardaşım başka alternatif varmı?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 2 hatun kapıp gelıom kocum boşver bağlantıyı ben seni birazdan bağlıcam :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: PUMA, 09 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ben:eheh ben staj için istanbula döndüm ama antalyada olsam kesin gelirdim... Eee kırk yılın sazanı...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erutan yok yaw b@b :-p hiç görmedim bu tip topic açılıp, insanların evine pat diye davet ettiğini. yada birinin bilgisayarını falan alıp birinde kaldığını ondan şey dedim yoksa banane canım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya beler lütfen ya gelcek kimse yokmu :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: karpuz, 09 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Eee kırk yılın sazanı... sazan değil be kardeşim uçan kefal... *!Anıları canlanır, bi uçar gelir*[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Fatihle kalıom sanırım HOJA buldum aeuhaeuh Seuha[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok birisi mesaj atsinda pc yi topalayip alim gelim degil . sen gel . ayip be erutan . sen git kardesim .[signature][hline]
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 erutan hatun dioz :D:D:D[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 09 Haziran 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hellspe tarafından 09 Haziran 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 YAW sie alla alla mesaj ATMAYIN OZAMAN hayret bişey ya sizene kardeşim Antalyadakiler bişey desin ALLAH ALLAH YA! sinir etmeyin adamı böyle yazdığınız şeylerle[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olm siz manyakmısınız ev boş değil ZAUHzauh heriflere bak ya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bos ev var topla gel pc yi eheh[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hepiniz bize gelin sabah aksam winning pes ve wow oynayalım ehue ehuehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 (bkz:forumdan erkek kaldırmak) (bkz:eve erkek atmak)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyiymiş.[signature][hline]g3nk.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şu mantığada hastayım. ulan babanın forumu mu burası kimin mesaj atıp kimin atmayacağına karar veriyorsun sen? ne hakla birisine mesaj at atma diyebilirsin? beğenmiyorsan sen okumazsın kardeşim. herkesin kendini ifade etme özgürlüğü var.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olm [ quote ] içine alsaydın keşke lafın havada kaldı :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Öne çıkan mesajlar