Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi vs Köpek

sheref

Öne çıkan mesajlar

evde 1.5 yaşında erkek canavar gibi bi van kedisi besliyorum, 2 tane yawru rot yada doberman düşünüyorum, çiftliğe koruma olarak koyacağım ama ilk 4-5 ay evimde kalsınlar istiyorum, büyüyene kadar, bu kedi köpeklerin gözlerini oyar diyolar. sizce??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

abi belli olmaz ben kedi ile kopeğin birlikte yaşadıgı ev cok gordum :)
ama sizinkiler huysuz çıkarsa onu bilemem :)[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın

CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
seninkinde var sanki...
uA.com
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi bebekliklerinden beri beraber olsaydı sorun olmadı ama kedi 1.5 yaşındaysa bıraz gözünü çıkarmayı pörtletir hayvancağızları.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

[Bu mesaj Abandoned tarafından 05 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

van kedileri genelde uysaldır ama canavar gibi demen bende biraz hırçın olduğu izlenimi yarattı......kedi ve köpeklerin kendi bölgelerini koruma iç güdüsü oldukça kuvvetlidir......eğer köpekler fazla küçük olmazlarsa iki tane oldukları için baskın olabilirler fakat bu seferde kedin bunalıma girerek davranış bozuklukları sergileyebilir......bu da bir kedide hiç istenmeyen bir durumdur............benim tavsiyem köpekleri havalarda güzelken dışarda yaşamaya alıştırman......bunun için iyi bir barınak şart.......birde köpek hırsızlarına dikkat etmek lazım....
ankarada(diğer illerde nasıl bilmiyorum) çok fazla çalma olayı oluyor ve insanlar köpeklerini bulsalar bile genelde geri alamıyor.......aşı karnelerindeki resimlerde yırtılabildiği için bi geçerliliği yok bu durumda......en iyisi micro cip.......veteriner hekim tarafından ensesine özel bir aletle acısız,anestezisiz ve kısa bir sürede yerleştiriliyor........cipin üzerinde bir numara var ve bu no bir aletle okunarak daha önce internetteki(bu işi düzenleyen şirketin sayfası,sadece yetkisi olan hekim ve hayvan sahipleri girebiliyor)sayfaya girilmiş tüm bilgilere dünyanın neresinde olursa olsun ulaşılabiliyor.........sadece hırsızlar için değil her konuda yardımcı olan bir uygulama....
bununla ilgili bir broşurü arkadaşıma verdim elime geçtiğinde isteyenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirim.........
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet scrab'ın dediği doğru ve yurt dışındaki hemen hemen her türlü köpekte bu mevcut. ülkemizde fiyat veya iyi olup olmadığı konusunda bir bilgim yok fakat bazı veteriner veya hayvan konusuyla ilgilenen yerler bunu yapmakta. oldukça iyi bir sistem. benim köpeğim evde durduğu için hiçbir sorun yaratmamakta o yüzden böyle bir endişem yok. eh birde bu çipi takabildikleri gibi çıkarabilmeleride mevcut. bir ara yüksek gıda mühendisi halam ineklerdede bu tip yöntemden bahsetti. bu yöntemde bu çipler bazen kulaklarına bazen midelerine (yemeklerin içine konarak) konmakta. köpekler içinde bu tip birşey mevcut olabilir.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

Kediye göre değişir. Asabi bi kediyse kesin oyar.. Ama 15 yaşında ölen nur içinde yatsın müstesna die bi kedim vardı dayımın hamsterını görünce buzdolabının arkasna saklanmıştı 1 saatte zor çıkarmıştık.
Kedilerin karakterine bağlı.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...