sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evde 1.5 yaşında erkek canavar gibi bi van kedisi besliyorum, 2 tane yawru rot yada doberman düşünüyorum, çiftliğe koruma olarak koyacağım ama ilk 4-5 ay evimde kalsınlar istiyorum, büyüyene kadar, bu kedi köpeklerin gözlerini oyar diyolar. sizce??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Oyar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 belli olmaz karşılıklı getirmen gerekir. bir köpeği 4-5 ay evde besleyip daha sonra dışarı koymak biraz zor ve köpek için eziyet olur. ve eğitimi vs. düşünüyorsan 2si birlikte çok zor. önce bir taneye eğitimi ver 1-2 sene sonra diğerini de al derim..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi belli olmaz ben kedi ile kopeğin birlikte yaşadıgı ev cok gordum :) ama sizinkiler huysuz çıkarsa onu bilemem :)[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... uA.com Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hepsi bebekliklerinden beri beraber olsaydı sorun olmadı ama kedi 1.5 yaşındaysa bıraz gözünü çıkarmayı pörtletir hayvancağızları.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right [Bu mesaj Abandoned tarafından 05 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kedi vs kopek ben pekignesse ve sokak kedisi ile yaptim $u an kucak kucaga uyuyorlar :)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadaşlar ben bir hata yaptım cevapla yerine yeni konuya basmışım merhaba adında yeni bir konu açıldı micro cipler ve köpek hırsızlarıyla ilgili birşeyler yazmıştım kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 van kedileri genelde uysaldır ama canavar gibi demen bende biraz hırçın olduğu izlenimi yarattı......kedi ve köpeklerin kendi bölgelerini koruma iç güdüsü oldukça kuvvetlidir......eğer köpekler fazla küçük olmazlarsa iki tane oldukları için baskın olabilirler fakat bu seferde kedin bunalıma girerek davranış bozuklukları sergileyebilir......bu da bir kedide hiç istenmeyen bir durumdur............benim tavsiyem köpekleri havalarda güzelken dışarda yaşamaya alıştırman......bunun için iyi bir barınak şart.......birde köpek hırsızlarına dikkat etmek lazım.... ankarada(diğer illerde nasıl bilmiyorum) çok fazla çalma olayı oluyor ve insanlar köpeklerini bulsalar bile genelde geri alamıyor.......aşı karnelerindeki resimlerde yırtılabildiği için bi geçerliliği yok bu durumda......en iyisi micro cip.......veteriner hekim tarafından ensesine özel bir aletle acısız,anestezisiz ve kısa bir sürede yerleştiriliyor........cipin üzerinde bir numara var ve bu no bir aletle okunarak daha önce internetteki(bu işi düzenleyen şirketin sayfası,sadece yetkisi olan hekim ve hayvan sahipleri girebiliyor)sayfaya girilmiş tüm bilgilere dünyanın neresinde olursa olsun ulaşılabiliyor.........sadece hırsızlar için değil her konuda yardımcı olan bir uygulama.... bununla ilgili bir broşurü arkadaşıma verdim elime geçtiğinde isteyenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirim......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oyar, sakına.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kedileri boşver,köpeği al bence[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 scarab açıklamalrın için sağol hepiniz sağolun[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 keşke daha fazla yardımcı olabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 scarab bu çiple ilgili daha fazla bilgi alabilir miyiz?[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kedi buyuk kopek kucuk,sakıncalı durum..[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet scrab'ın dediği doğru ve yurt dışındaki hemen hemen her türlü köpekte bu mevcut. ülkemizde fiyat veya iyi olup olmadığı konusunda bir bilgim yok fakat bazı veteriner veya hayvan konusuyla ilgilenen yerler bunu yapmakta. oldukça iyi bir sistem. benim köpeğim evde durduğu için hiçbir sorun yaratmamakta o yüzden böyle bir endişem yok. eh birde bu çipi takabildikleri gibi çıkarabilmeleride mevcut. bir ara yüksek gıda mühendisi halam ineklerdede bu tip yöntemden bahsetti. bu yöntemde bu çipler bazen kulaklarına bazen midelerine (yemeklerin içine konarak) konmakta. köpekler içinde bu tip birşey mevcut olabilir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kediye göre değişir. Asabi bi kediyse kesin oyar.. Ama 15 yaşında ölen nur içinde yatsın müstesna die bi kedim vardı dayımın hamsterını görünce buzdolabının arkasna saklanmıştı 1 saatte zor çıkarmıştık. Kedilerin karakterine bağlı.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar