Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bundan 1-2 ay önce güzel bir ilişkiye başladım.İlk günlerde gerçekten çok güzeldi kızın yanında çok mutlu oluyor ve ondan başka birşey düşünemiyordum.Ama ne olduysa bir anda oldu birden herşey ters gitmeye başladı.Sürekli kavga ettik , Bir gün aramazsak canımızı okur hale gelmiş ve ben sıkıldım bundan.Ayrıca bütün özelimizi çevredeki insanlara anlatmış..Ve Dün kızla konuşarak tabi kavgada ettik ve ben ilişkiyi bitirdim...Kız ve kızın arkadaşları yüklenmeye başladılar yok eski sevdiğin kızın arkasından git sen yok canın cehenneme vs. vs. napmalıyım sizce :=) durum bayağı bir karışık ha hiçbir kızlada ilgilenmiyorum sadece rahat etmek ve o kızla barışmak istemiyorum tavsiye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence hiç bişey yapma ilgilenme bile ztn barışmak da istemiyosun o yüzden salla yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 en iyisini yapmışsın. kız arkadaşın kız arkadaşları kavramı en sevmediğim olgu olmasının yanı sıra , o çk kadar boylarına bakmadan , objektif bir bakış açısına sahip olmadan kalkıp sana da laf atmaya kalkarlar. bu yüzden ben derim ki , en iyisini yapmışsın. bırak takılsınlar. ego tahtaları olma.[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet en iyisi yapmışın[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 keep on[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilgisizlik ve kayıtsızlık insanları nefret veya öfkeden daha çok yaralar. o yüzden görmezden gel tabi ki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gül geç veya görmezden gel...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar