Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gerçi Ocx türevi dosyalar kaç tane bilmiyorum.Benim aradağım mesela bi paket olcak içinde çoğu önemli ocx ve türevi dosyalar olucak.Yada tektek indirmek gerekirse, bu dosyaları bulabileceğim bi site varmı? Acitve X yada Runtime Dosyalarıydı bunlar pek hatırlayamıyorum.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ocxler activex oluyor. yamulmuyorsam da gerçekte .dll ler. gerekli olanları www.dlldump.com dan bulabilirsin. yüklemek içinde c:windowssystem32 nin içine kopyalayıp başlat->çalıştır dan cmd yazıp entera basıyorsun regsvr32 c:windowssystem32indirdigin.ocx diyorsun oluyo bitiyor. uninstall için de regsvr32 /u c:windowssystem32indirdigin.ocx[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ocx yok burda :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar