armra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Chemical Brothers albümleri ile ilgili tavsiye, bilgi istiyorum :D . Chemical Brothers şarkıları ile ilgili tavsiye, bilgi istiyorum :D . yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. olursa topic'i kirletenleri de şimdiden esefle kınıyorum.[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 09 Haziran 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 fight club soundtrackini bunlarin yaptigini bilmiyordum hic :) ama hakkaten guzel bi album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eyvallah ! iyi bilmediği, dinlemediği albümü tavsiye edecek başka kimse yok mu :D ?[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 09 Haziran 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar