Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar bu güne kadar bilimum hertür şeyi oynadım darttır bilardodur fakat bowling hiç oynamadım. http://forum.paticik.com/view.php?id=121869&page=2 Bilenler bilir buradaki kız arkadaşı ayarladım yarın bowling içinde 2vs2 yapıcaz fakat ben bowling oynamayı bilmiyorum. İncelik varsa artık ayakkabıdır atış çeşididir dikkat etmek gerekenler ortalama fiyatlar saat başımıdır atış başımıdr nedir ne varsa söylerseniz iyi olur açıkcası.. Arama yaptım bi tane buldum fakat orada daha çok yer sorulmuş ondan açiim dedim bi el atıverin be =))[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ayakkabının ayağına uygun olanını al oyun başı para ödenir her oyun 10 turdur adam başı 1 tur (ilk vuruşta hepsini devirmediğin takdirde) 2 atıştır. topu atarken tam ortadan atmaya çalış labutları devir topu korta fırlatma yerden yuvarla tam ortadaki parkelere bakmak ya da direkt olarak labutlara bakmak faydalıdır[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 10. atışlarda strike yaparsan bi atış hakkın daha olur[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bide parmagına göre top seç çünkü istemediğin bi zamanda top düşebilir yada hiç düşmeyebilir :9[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bide başlamadan bir kaç esneme hareketi iyi olur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ağır topla atış yaptığın zaman daha zor dağıtırsın atış kuvvetin düşer ama top daha düzgün gider.. hafif topla daha hızlı atış yapabilirsin.. ortalama bir insan için ideal top numarası 9 dur.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 9 cok hafıf 12 13 kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evet 9 iyi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abartmayalım elimde meymenet olmadığını varsayarak şimdiye kadar en düzgün 10 ile atıodum :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ilk atışlarda 9 ve 12 yi dene bence 9 u hızlı atarsın ama yön şaşabilir top ağırlaştıkça daha sabit gitmeye başlıyo[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sakın başkaları senden ii oynuor die üzülme.Baktın kötü gidiosun geyiğe vur insanları güldür :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 topu havadan bırakma eğilebildiğin kadar eğil bi ayağın önde olsun dizleri kır biraz öne doğru eğil ve yerden yuvarla ki daha düzgün gitsin top...[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 öle yapcam zaten fazla bilmiom baştan soliim dicem sıcarsakta haha bak nasılım ama falan die geyik yapıcaz hahe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bide şey var şimdi parkede böle oklar olur en ortayı gösteren mesela. ---|--- --|-|-- gibi olur işte baya bişey vardır bi sıra. orda en ortadan diil de bi yanındaki hizasında atmaya çalış o zaman daha rahat strike yaparsın.. yani şekle göre alttaki ikisinden biri hizasında atmaya çalış.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Maedhros, 08 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: öle yapcam zaten fazla bilmiom baştan soliim dicem bu denmez ıste ılk once bı at baktın guzel gıttı devam et ztn bowlıng dogustan yetenek sahıbı olunabılen nadır oyunlardan bakarsın herkesı gecersın ılk oyunda kotu gıderse de bı atıstan sonra "ahh bılegıme bısey oldu galıba" dersın sıcmanı hasır altı edersın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kaybedersen de "napalım belki aşkta kazanırım..." dersin =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ahah son laf tam benlik ahahhahahahah taam tuttum :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aslında kolum ağrıyordu da diyebilirsin :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: ascraeus, 09 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: said: Maedhros, 08 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: öle yapcam zaten fazla bilmiom baştan soliim dicem bu denmez ıste ılk once bı at baktın guzel gıttı devam et ztn bowlıng dogustan yetenek sahıbı olunabılen nadır oyunlardan bakarsın herkesı gecersın ılk oyunda kotu gıderse de bı atıstan sonra "ahh bılegıme bısey oldu galıba" dersın sıcmanı hasır altı edersın ehe bu taktik gayet ei.. ;)[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bowling oynadım 3 gün kolum ağrıdı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ilk defa oynadığın için hızlı atmaya kalkışacaksın gazla ve tahminen hiç bişey deviremieceksin bu yüzden garanti olsun diye orta bi hızla topu olabildiğince yere yakın elinden çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hey gidi.. ilk oynadığımda 6 kişi arasında birinci olmuştum.. dasda.. ki oynayanlar daha önce tecrübelilerdi asda..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok büyük sıçış oldu ahahahah çıktıım kıza yakalandım eskişehirin küçüklüğünden saolsun oda bi deneyim oldu dsfsdf[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 heheh sardı mı bari :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sarıcak bişi olmadı 2 siyle urasırken 0a düştük neyse yedekte ib dene daa war onu devreye sokucam artık hueh eskişehiri sevmemeye başladım fizban ya bune kücücük sıcıyoz hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar